sobota, 12. oktober 2013

SNEŽI -POLETNE TORBICE (2.april 2013)

1. april - ne 2. april pa res.  Sneži. Noro sneži. Saj ne morem verjeti. Poletje bo kmalu tu, mi pa se  še vedno pritožujemo glede vremena. Kmalu  bomo seveda začeli z jamranjem okoli vročine. Ljudje smo res čudni stvori, nikoli nam ni prav. Pustimo vreme. Tako pač imamo.
Pri meni pa je že začelo dišati po poletju. Torbice, ki nastajajo so že poletne. Prva je-
rdeča kvačkana bombažna torbica , podložena s pisanim šifonom, ki je tudi zunaj kot trak, in drži veliko kvačkano rožo.    Velikost  je 35 x 30 cm .  Meni osebno so veliko bolj všeč večje . Čisto po babje - v mojih torbicah se najde vse >>trgovina v malem -  imam namreč vse, samo fajmoštra ne.>>

Torbico prijavljam na  Izazovi i slatkisi#deveti-izazov-slobodna-tema . Da  ne bodo samo voščilnice , da bo malo drugače.
Dodajam pa še shemo za kvačkano rožo in školjkast vzorec, ki je osnova za to torbo. Ne en ne drug vzorec ni  nič zapleten,  na hitro je narejeno, pa še ostanke volne ali bombaža lahko pametno ponucamo.  Školjkast vzorec je tudi krasen za šale, ker je kompakten in se ob strani nič ne suka.
.
Lep dan želim vsem - takim pri katerih pada dež, sneg ali pa sije sonce. čao

Ni komentarjev:

Objavite komentar

ZA MALO STAREJŠO NAJSTNICO

 Dve muhci na en mah.... Prva muhca nese tole voščilnico tresočko  v  Veselo hiško  kot črko D - deklica. Druga muhca gre pa na obisk v  Cra...