sreda, 13. november 2013

BREZ ZAMERE - SPET FILC

Toliko idej je s filcem in vse bi vam rada pokazala. Marsikomu bo pred prazniki prišlo prav bodisi za čestitke, novoletne okraske, venčke,...

Danes je ponovno venček in to mini - najmanjši  s premerom  20 cm, ki je narejen iz pisanih ostankov filca. Izrežeš krogec, ga prepogneš in še enkrat prepogneš, da dobiš trikotnik.  V spodnji del zapičiš buciko in hop v stiroporno kroglo ali venček. Tu gre samo ogromno bucik, je pa hitro narejen, sploh če imaš kroge že izrezane ali pa ti pomaga striček Syzzix s šablono.

Ponovno dajem vse to na ogled http://www.najlepsi-par.si/blog/ 19. izziv - FILC.


Obljubim, da je samo še ena objava iz filca - novoletni obeski , potem se bom pa malo umirila  in dala filc spet nazaj v škatlo -  močno upam, da mi bo uspelo.

Hvala za obisk in komentar. čao

6 komentarjev:

  1. mojca, super si tole naredila. zanimivi so filcani venčki. pa še propadejo ne, tako kot če je smrečje, a ne?
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. He he, prav zabavna si :) Prav je, da uresnicis svoje ideje cimprej, ker drugace se itak pozabijo. In vencki so sploh idealni za jesenski in zimski cas in ta tvoj je krasno pisan.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo domiselno in lepo si naredila tale venček. Idej ti pa res ne zmanjka :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, ti kar tako dalje! Ful lepo je videti vse tvoje mehke mojstrovine. Ta venček mi je krasen...tako veselo pisan!

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo šele sedaj sem videla te mehke in lepe objave iz filca. Krasno. Lp

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...