četrtek, 7. november 2013

FILC 2

Za otroke je res krasno ustvarjati, še posebno iz filca. Krasno se reže, oblikuje, barva, brez problema ga lepiš ali šivaš skratka užitek je z njim delati.

Drugi izdelek s katerim se prijavljam na 19.izziv tema - FILC  http://www.najlepsi-par.si/blog/

pa je  lesena otroška darilna škatla s premerom 20 cm in bo namesto darilne vrečke.  Na pokrov sem nalepila obraz muce - tiger (se še nisem odločila komu je bolj podobna). Pa saj je vseeno - je prijazna žival. Kroj sem našla v eni izmed mnogih nemških revij (ki jih mimogrede tudi "zbiram" že ... trala la  let.  Lička so pobarvana  z distress  blazinico marelične barve, obod škatle  pa s črno akrilno barvo.



psst .... še so ideje iz filca in zaloga še dolgo ne bo pošla. 

Pa lep pozdrav in hvala za vse komentarje.

6 komentarjev:

  1. iiiiiii, tole je sele cart in lusno. Super si naredila. Vidim, da si polna filc idej :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, ves filc boš porabila :-) Zelo lep je tale tvoj mačji tiger :-) Ideja, da ga zalepiš na pokrov škatlice, pa je mega!

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo kako krasno MicoMaco si naredila :-))
    Krasna Ideja!

    OdgovoriIzbriši
  4. krasno si dodelala leseno škatlo, muca-tigerček je zelo simpatičnega izgleda. Že čakam novih izzivov iz filca.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, zelo lepo je videti še en tvoj super ljubek izdelek! Zame bo kar muca, ker sem čisto nora nanje.... Ful mi je všeč ideja za pokrov, pa čudovito je izdelan-lička z Distressom...mega!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...