ponedeljek, 2. december 2013

AKVAREL BARVANJE


Je preprosto in ni preprosto. So določene stvari, ki je dobro, da jih veš pri barvanju z akrilnimi barvicami.  Pa ne govorim o super lativih barvanja - z njimi se tudi ne primerjam. Jaz sem zaenkrat čisto zadovoljna z akvarelom, če se pa še kaj novega naučim, mi pa tudi ne bo škodilo.

Rada spoznavam nove plati ustvarjanja, ker potem res lahko združim tehnike in nastajajo vedno novi in različni  izdelki.

Če pa imate željo po UH, HUDIH , ZELO HUDIH pobarvanih voščilnicah, si pa oglejte levo stran mojega bloga, kjer piše NAJ BLOGI. Tam vam pa oči padejo ven. To pa so mojstrice v barvanju in kapo dol.

Delavnica , ki smo jo imele v trgovini   http://papin.si/  na temo štampiljke in barvanje le-teh. Nastali sta pa ti dve  voščilnici. Še bo potrebno vaje in vaje,  mi je pa všeč.  (ha, ha,kaj pa meni ni, samo da diši po ročnih delih, sem ponavadi že zraven. )



Čao in hvala za obisk.

8 komentarjev:

  1. Vsak je mojster na svoj način in tudi ti to si!!!
    Toliko stvari znaš narediti, da te kmalu kakšna ne ulovi!
    Super za delavnico, nove tehnike in na dve voščilnici, ki sta ti super uspeli :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ko sem videla, da si moj blog postavila med NAJ, bi me skoraj kap :-) Kakšna čast! Hvala :-) Ampak, barvati pa ne znam. Še ne :-) Se pa trudim.
    Tvoji poskusi z akvarelnimi barvicami so izpadli zelo lepo. Res si prava faca, koliko različnih tehnik se lotiš in jih tudi obvladaš :-) Pri tebi je vsakič kaj novega, vrednega ogleda.

    OdgovoriIzbriši
  3. krasni voščilnici in vse pohvale, da se lotiš tisoč in ene stvari. gotovo boš sčasoma postala pravi profi, ampak že začetne so ti super uspele.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Tvoja ustvarjalna vnema je res neverjetna in obcudovanja vredna in vidim, da se tako pridno vedno znova udelezujes delavnic. Ampak tako je prav in res se je fino vedno nekaj novega nauciti, sprobati in nato razmisljati kako bi vse te tehnike premesal med seboj. Sem vesela, da sem med naj... Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vaja dela mojstra so mi rekli, ko sem začela z Distressi,
    tvoji začetki so obetavni
    le tako naprej
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...