torek, 28. januar 2014

SNEG - LE KDO JE TEBE SPET KLICAL NA DOLENJSKO?????

Nebodigatreba.  Tako sem se navadila pomladnega ali pa jesenskega vremena, da ga sploh nisem nič pogrešala. Ne me narobe razumeti - rada imam sneg, rada smučam ampak - je bilo pa tudi prijetno, ko zjutraj ni bilo potrebno prijeti lopate v roke in kidati.  Ko je treba parkirat vse avtomobile je parkirišče vedno premajhno, ko pa je treba skidati sneg pa se kar naenkrat TAKOOOOO POVEČA.

Preizkusila sem nove  plastične šablone Mini flower frenzy in belo pigmentno  ink blazino,  ki je zelo zanimiva, samo ne vem, kako se lahko še uporablja in za kakšne stvari. Bo treba kar povprašat Marino in odgovor bo prišel iz prve roke. Če pa katera ve, bom prav vesela, če to pove.


Lep pozdrav in hvala za vaš obisk. čao

7 komentarjev:

  1. voščilnica je čudovita. žal sem pa v tej smeri čisto neuka, da bi vedela, kako se kaj imenuje. ti bodo mojstrice gotovo priskočile na pomoč.
    lepo ustvarjanje še naprej in seveda - čestitke za 2x
    čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Super voščilnica. Marina je ravno s tako šablono pokazala delo z belo blazinico - vtis šolske table. Najdeš na temle linku: http://www.mavelu.com/blog/vot-chalkboard-tehnika/

    papa
    Jerneja

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa voščilnica. Žal pa še jaz vedno iščem ta pravo belo blazinico. Jaz si že dolgo želim narediti šolsko tablo !!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Razturaš, punca! Ponovno si ustvarila krasno voščilnico. Koliko te poznam, boš kmalu pogruntala, kaj vse še lahko ustvariš s svojimi novimi pridobitvami :-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...