ponedeljek, 8. september 2014

DOMAČA MEČKANKA

Distressi so  barvne blazinice s katerimi lahko neskončno ustvarjaš, samo vedeti moraš kako. Dobro, da obstaja google in filmčki in seveda .... Martina. Ta  me je tako navdušila  s svojim igranjem,  prelivanjem barv , da sem ozadje  naredila sama ampak malo drugače. Eko papir sem pošpricala z vodo in ga fino zmečkala. Potem sem ga zravnala in popipsala z distress inki in distress blazinicami. Vmes pa še malo špricala z vodo. Nastalo je pa tole. Na koncu sem potapkala še z belo pigment ink blazinico na negativ rožice. Pozitiv te rože pa sem prilepila na svilen pikčast trak.



Za prvič je to to, drugič pa.... bomo videli, če mi leži, drugače bodo distressi služili  samo za senčenje. 

Vse dobro. Hvala za obisk in komentarje.  čao

8 komentarjev:

  1. Mojca, tebe očitno vnukinji motivirata na polno :). Se mi zdi da imaš nov naval fantastičnih idej. Kar čaraj še z ozadji, senčenje je vedno lahko za back up plan ;). Fantastično ozadje pa čeprav v rajvi barvi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole z mečkanjem papirja si pa super naštudirala. Tvoje igranje z dstressi mi je zelo všeč. Meni še ni uspelo niti približati se takšnemu učinku. Se pa trudim. :-)) Ti pa kar mirno nadaljuj. :-) Sem že radovedna, kaj vse boš stuhtala. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Wwwaauuu Mojca...kapo dol! Zelo všeč mi je ozadje, saj je učinek pomečkanega papirja fantastičen. Rjava barva pa ze napoveduje prihod jeseni...meni je zelo kul ;))
    Nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  4. Bravo Mojca, odlično ti je krenulo. Predivna čestitka.Samo tako dalje.Baš mi je drago da je netko kod mene dobio inspiraciju.
    Lp,Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. Vau Mojca, krasno mečkanko si naredila! Zelo lepe barve in lepo si uporabila izrezano vejico! Zelo mi je všeč :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. krasno voščilnico si naredila. mi je všeč način izdelave.
    vem, da tale ne bo osamljena pri tebi!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo, zelo všečno tole tvoje packanje z distressi :-) Še kaj poskusi, da se naužijemo lepote :-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...