četrtek, 6. november 2014

JELKA


Evo Tina, točno po tvojih navodilih, izgled pri meni je pa takšen. Tale "domača" pasta je prav super, samo škarjice in strganje mi pa nikakor ni šlo, zato sem vzela kar preverjen strgalnik papirja /ziher je ziher/.

Kot dodatek še nekaj zlatih polperlic, zlat prah, Rayherjev scrapbook papir, štampiljka z napisom "Najlepši par" - mnogo lepih želja, ki sem ga ovila in pa kot glavni igralec plastična šablona smreka "Najlepši par".

Še kar precej voščilnic me čaka, nekaj pa jih je že pridno  napisanih, spakiranih, znamka in ...čakajo pravi datum pošiljanja. Čeprav sem rekla, da jih bom nekaj kar "naštancala" mi nekako to ne sede, unikat je le unikat.








Izzivi:



3. http://carabbiemomentsofcraft.blogspot.com/, #55. anything goes /celebration,

4. http://christmascardchallenges.blogspot.com/, #49. no embellishments,

5. http://papertakeweekly.blogspot.com/, anything goes + sparkle or glitter,

6. http://dreamvalleychallenges.blogspot.com/, #94. getting ready for Christmas,

Vse dobro v današnjem dnevu in hvala za vaš obisk. 



14 komentarjev:

  1. Wwwaaauuu...Mojca pa ti si res "expresna" ustvarjalka ;))) Jaz sem komaj utegnila pogledat Tinino včerajšnjo objavo....in prebrala tudi tvoj komentar....hhhahahhha...ti imaš izdelek že končan! Superca si...prav tako kot tvoja čudovita voščilnica. Tako...s komentarji sem prišla "na zeleno vejo". Saj se bereva jutri, kajne? Res ti želim en lep dan, Jana

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je in vidim da sta ti in pasta že najboljši prijateljici, hehe ;) boš me morala vzeti v uk ;) komaj čakam, da vidim kaj danes ustvarjaš ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicno si tole opravila po Tinin navodilih.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vau kako lepo si zasnežila smrečico. Čudovita voščilnica. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoj sneg na smrečici zgleda zelo pristno. Super narejeno.

    OdgovoriIzbriši
  6. O Tina nam je pa dala koristne nasvete:), prav lepo zamedeno smreko imaš. Ampak, da imaš pa že napisane in zapakirane voščilnice - to me je pa šokiralo, kako si pridna:))
    LP

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa ti si res brzinska. Jaz še sploh nisem videla Tinine objave, ti pa že z narejeno voščilnico. Super lepa je. Jaz pa letos za sneg uporabljam kar kit za les, ker sta se mi dve strukturni pasti posušili.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ti si pa pridno poslušala v mali šoli. :-)) Super krasna voščilnica je nastala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Mojca, odllična učenka si ;-)))) Hec na stran...res sem vesela, da sem ti v navdih :-) Zelo je lepa...s tistim napisom (ki mi je bil že pri snežaku mega!), zlatimi bunkicami in ljubkim papirjem.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vjerno si slijedila Tinina uputstva i napravila divnu čestitku.
    LP, Martina

    OdgovoriIzbriši
  11. Sem danes ugotovila, da te sploh ne dohajam brati, tako hitro objavljaš tvojo novoletno serijo :). Všečkma na polno!

    OdgovoriIzbriši
  12. Super ti je uspelo, sicer pa si imela dobro učiteljico in svoje ustvarjalne roke :-)) Zelooo mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...