torek, 25. november 2014

KANČEK BELINE....

želijo imeti v Ustvarjalnem dotiku v mesecu novembru. Kar precej  Cottage Cutz kovinskih šablonic že imam, vendar sem jih nekako gledala s strahospoštovanjem...občudujem izdelke pri Vladki, ki je rojena za kombiniranje  teh šablon.
Šablone imam, kaj vraga naj z njimi,...naj jih gledam, šenkam, ...traparija...veselo na delo in kakorkoli bo izpadlo, bo izpadlo. Počasih začenjam razumeti Vladko, kako z užitkom ustvarja z njimi. Tudi šablone od Marianne design sem od začetka uporabljala po liniji...ma dobro, če že ni drugega, če moram...sedaj zelo  uživam, ko ustvarjam  z njimi.

Pri tem izdelku sem uporabila:
- Cottage Cutz - candle (Ustvarjalni dotik),
- Die -Namics - vintage flourish  (Ustvarjalni dotik),
- distressi (Ustvarjalni dotik),
- scrapbook papir The christmas v zeleni in rdeči barvi,
- 3D blazinica v kolutu (Ustvarjalni dotik),
- 3D effekt lack,
- cefralnik papirja.




Lep večer vam želim in hvala za vse vaše komentarje. čao







11 komentarjev:

  1. Mojca, kot staro vino si - vedno boljša. :-)) Tvoje svečke so zelo lepe. Verjamem, da te bodo tudi te šablonice osvojile (oziroma ti njih :-))) in nastalo bo še kup krasnih izdelkov. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Superca! Zelo lepo si sestavila voščilnico in izsek vintage flourish si krasno uporabila v vogalčkih :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, daj še meni malo tvojega časa - jaz nimam 2014 napolnjene šaktle, kaj šele da bi razmišljala o 2015... Drugače pa je zopet ena lepotička in res je znaimivo videti uporabo šablon :). Čudovite svečke.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna čestitka je nastala. Vrlo lijepo si kombinrala šablone.
    Lp, MArtina

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo si jo sestavila! Krasna je :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa voščilnica. Všeč mi je kombinacija s kraft papirji. Meni gre to zelo težko od rok.

    LP, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  7. krasna je! in ti si res na "turbo" priklopljena,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, hvala za tako lepe pohvale. In zelo vesela sem, da si ugotovila, da SC sablone nic ne grizejo :))) Meni je tako veselje delat z njimi med drugim tudi za to, ker s sestavljanjem nastaja koncna podoba in so kot puzzle, ki sem jih vedno rada sestavljala :) In njihovi motivi so meni od vseh sablon na trgu najbolj dodelani in ljubki. Zahtevajo pa nekaj zivcev :) Lepo ti dve sveci prinasata svetlobo v te dni z dolgimi nocmi.

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelepi svečki krasita čudivit papir v ozadju!
    Super postavitev in kar uporabljaj CC šablonice, ker ti gredo krasno od rok!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...