četrtek, 27. november 2014

SNEŽINKE

Lepe so, si jih pa osebno še nič ne želim, zato sem za spremembo naredila zlate. Suzy in Irena imata očitno zelo močno željo po kidanju snega, ker  sta si v svojem  novem izzivu zaželeli snežinke. Moje so narejene s stencil šablonico, belo ink blazinico, na katero sem lahko posula zlate drobne bleščice. Kje vse so še pristale poleg snežink pa raje ne bi debatirala....groza.


/tale slika sicer ni uspela, se je pa svetloba tako lepo poigrala z bleščicami, da sem jo vseeno dala zraven, tu se vsaj vidi, da je  v zlatih bleščicah tudi droben prahec v drugih barvah/.


 Drug izdelek pa je obesek, tagec, kakorkoli že  zlata snežinka (velika 12 x 12 cm) (Rayher velika kovinska šablona), ki sem jo pobarvala z zlato pigmentno blazinico.


Pa lep pozdrav in hvala za vaš obisk. 

8 komentarjev:

  1. mojca, krasno si naredila tale izziv. Zlate snežinke so prav lepe, veš, se tistih tapravih belih za kidanje tudi jaz ne želim preveč.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, vidim, da is res popolnoma padla v novoletne voščilnice :). Zelo lepo bleščeče - tak projekt ima,žal, za posledice bleščice vse naokoli po hiši, ma važno da je voščilnica lepa :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepe snežinke. In všeč mi je, ker ni samo voščilnica, ampak še nekaj drugačnega - obesek.

    OdgovoriIzbriši
  4. opa tudi lepa ideja, super, vedno več vas je, združenih v izziv, krasno, lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi meni ze nekam disi po snegu :) Prvega se vedno veselim kot mali otrok. Ja, blescice tudi moje prijateljico niso. Se pa lepo svetijo na tvoji voscilnici.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vedno pridna Mojca. :-)) Čudovito si zasnežila in voščilnico. Kar se mene tiče, lahko sneg do praznikov ostane na papirju. :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Tvoje pahulje su lijepe, ali ih još ne trebamo,što se mene tiče uopće ih ne trebamo:). LIjepa je i velika pahulja.
    LP, Martina

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasne zlate snežinke. Pa naj ostane samo pri teh. Lp

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...