sreda, 17. december 2014

DARILNA VREČKA, NAHRBTNIK 2X

Danes je tak čuden dan, energije ni (to sploh ni podobno meni),  vreme je...ne vem s katerim mesecem ga lahko primerjam. Saj ne kličem snega ampak mraz bi pa lahko bil. Tole darilno embalažo mi je pa uspelo dokončat (zakaj že...zato, ker je že za življenje rešit ali po domače...kuzla v rit skače).





Ker je v zvezdnatem povabilu omenjena tudi darilna vrečka , jih bom pripopala v njun izziv. Poglejte pa še k njeni žlahtnici (beri sestrična), kjer se lahko ob njeni zadnji objavi zrediš za kar celo kilo. 

Še en lep adijo vam želim in lepo prosim, če ima slučajno katera kaj odvečne energije, naj mi jo prosim pošlje, proda, reši življenje....HELP ME PLEASE. 

11 komentarjev:

  1. Mojca z vselejm bi ti poslala energijo, ma je tudi moja bolj na"low" :(. "Taška" in oba nahrbtnika pa so zadetek v polno! Fantastična idjea, ki bo morala na listo naredi in to čim prej.

    OdgovoriIzbriši
  2. ja ni ne stignem sve da ta pratim, stvarno si vrijedna i kreativna, svaka ti čast, akolačići iz prošlih postova izgledaju baš fino... i ja slično radim medenjake :D veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  3. Hudo dober nahrbtnik in torbico si naredila.Uauuu!!!Super barve in dodatki.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  4. Če ima kdo na tem svetu še kaj energije, si to gotovo ti. :-) Super darilno embalažo si ustvarila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj kako bojo pa pri vas lepo zavita darila ;) super ideja in fenomenalna izdelava ;) joj Mojca tudi jaz sem že čisto brez moči, le kaj je to v zraku, vodi, ustvarjanju!?!?

    OdgovoriIzbriši
  6. Ta ideja z nahrbtnikom je fenomenalna. Čudovito! Hvala, da ustvarjaš z nama. Res ni neke energije, sem se pa včeraj zvečer peljala iz službe in sem bila prav presenečena, da so skoraj pri vsaki hiši okrasili. Sem bila kar boljše volje ob vseh teh lučkah......Včasih je treba samo malo, pa pride tista energija..........

    OdgovoriIzbriši
  7. Po moje smo že malo ustrujena od vsega tega ustvarjanja, predvsem vse za novo leto. Poleg tega pa tudi mene moti to pretoplo vreme, kot bi me zmehcalo. Ampak glede na to, kar si nam pokazala, ne bi rekla, da ti je zmanjkalo energije. Mogoce malo pocitka od vsega, da se malo umiris, pa bo energija nazaj. Pa mogoce se kaksno kuhano vino, pa bo :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. mojca, prečudovito embalažo si naredila, se ne vidi, da si čisto brez energije! ti pa malo svoje dam, jaz jo imam še na voljo. !
    lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Brez energije ... ni videt po izdelkih sodeč :-))
    Krasne torbice si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  10. Daj no Mojca, ti, pa brez energije. Pa četudi ti jo trenutno primanjkuje (pa ni videti), si čisto opravičena do tega. Samo poglej kaj vse si že naredila...Sicer pa nahrbtnik in vrečka, za pohvalit.

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca čudovite darilne nahrbtnike in vrečkice si naredila. Papir iz izrezki so mi zeloooo všeč.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...