petek, 26. december 2014

INVENTURA 2014

245  objav se je zvrstilo v letošnjem letu  . V dveh letih 347.   Lepa bilanca, zato si vzamem pravico do predčasnega dopusta pri ustvarjanju (mojemu komentiranju pa ne boste ušle:)).

Vsega je enkrat konec, zato je to moja zadnja objava  v letošnjem letu (da ne bo pomote, poudarek je na LETOŠNJEM LETU). Mogoče se je kdo že razveselil, da se ne vrnem,..eeee, to pa je nemogoče, eden pa mora ropotati po teh blogih!!!!

 Hvala lepa za vse vaše obiske, lepe komentarje, spodbudne besede in ...ohranite to lepo navado in se prihodnje leto spet vrnite. Dobrodošli stari in novi obiskovalci.



/sliko je "posodil " ata googl/

Naj vam vsem skupaj zaželim samo še zdravja in vse dobro v letu 2015. Lepo praznujte. 

16 komentarjev:

  1. Mojca tole bo definitivno zaslužen dopust in malo posta od tvojih objav bomo že preživele - samo pazi, da ne bo predolg, ker bom potem morala najti drugega krivca da me nasmeje zjutraj :P.

    Uživaj v prazničnem vzdušju, nafilaj si batereije, daj teti muzi malo dopusta, po novem letu pa se beremo s polnim zamahom!

    papa
    Jerneja

    OdgovoriIzbriši
  2. UŽIVAJ NA DOPUSTU!
    v ponedeljek se pa vidiva
    lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo bi te pogrešale :-)) Prav prijetno te je bilo brati in slediti tvojemu ustvarjanju! Lepo statistiko si nanizala in jo v letu dni zelooo povečala.
    Uživaj na zasluženem dopustu in si naberi novih moči za nov začetek :-))
    Lepo praznovanje tudi tebi!

    OdgovoriIzbriši
  4. draga moja uspešno je za nami:))) še bolj uspešno pa pred nami hihi tko da vse dobro in lepo v letu 2015 predvsem zdrave roke da bomo lahko ustvarjale:)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Mojca, čestike za takšno število objav. Pridna si in res si zaslužiš ustvarjalni dopust. :-) Vse lepo v novem letu želim tebi in tvoji veliki družini. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Uživaj in vse lepo v letu, ki prihaja. Se veselim novih objav...

    OdgovoriIzbriši
  7. Če boš predolgo tiho bo nastala praznina, saj sem se že navadila, da na tvojem blogu vedno najdem kaj novega. No prazniki so pa le prazniki in dopust mora biti. Uživaj še teh nekaj dni leta 2014 in pa seveda vse dni v letu 2015. Vse lepo tebi in vsem tvojim.

    Marjeta

    OdgovoriIzbriši

  8. Beautiful items, delicious pastries, beautiful blog.
    Congratulations summary of the year.
    Best regards and wish you a Happy New Year!

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Mojca....najprej iz srca HVALA za prelepo voščilnico in želje! Tudi tebi moja draga ustvarjalka in tvojim vse lepo v Novem letu. Ti privoščim zaslužen dopust in se že veselim objav v letu 2015. Lepo je ko tako "ropotaš" po naših blogih in nas razveseljuješ z prav prisrčnimi komentarji.
    Pozdravček iz Koroške, Jana

    OdgovoriIzbriši
  10. Ogromno objav, če mene vprašaš, za eno leto. Privošči si malo ustvarjalnega počitka, vesel skok v novo leto, drugo leto pa s polno paro ustvarjaj naprej :) Tebi in tvojim najdražjim vse najlepše v novem letu!

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca Draga!
    If you ever decide to travel in reality and not only virtually, and they are my areas, I will be happy to help you. :)
    See you in the new year :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Res si bila pridna z objavami. Lepo te je bilo obiskovati. Uživaj v dopustu.
    Tudi jaz ti želim v letu, ki prihaja vse dobro in lepo.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Mojca, lepo bilanco si naredila, pridna si bila z objavami in izdelki. Srečno, zdravo in uspešno novo leto 2015 želim tebi in tvojim, naj bo ustvarjalno še naprej. Lepo praznuj in hvala za vse obiske na mojem blogu.

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepa bilanca Mojca ni kaj ;) in to tvoje ropotanje nama vedno polepša dan ;) hvala za vse, si prečudovita oseba ;) v letu 2015 ti (vam) želim-a veliko zdravja in ostani takšna kot si, tako te imamo najraje ;) upam da nam bo novo leto naklonjeno in da rečemo še kakšno v živo ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. O čestitke, zelo si bila pridna. Tvoje komentarje zelo rada preberem, hvala, ker jih puščaš tudi pri meni. V novem letu ti želim vse, vse dobro, tebi in tvojim najdražjim, LP:)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...