petek, 12. december 2014

VELIK GLASBENI VENČEK

Včeraj sem imela "dopust" ....kako se je prilegel, malo spočite in sončne  energije + red bull (tudi to ni več pijača, ki ti da krila, sem še vedno prizemljena), pa sem se lotila  glasbenega izziva ,...glavni krivec Suzy in Irena .
Da je nastal pa venček  pa sta spet "krivi"dve ustvarjalki   Metuljčica in njena sestrična  ter čudovita ideja na Pinterestu.  Poglejte na njuno stran, pravila upam, da sem razumela , zvezdico ste naredile na besedi adventni venček)  (zadnje čase mi gre to bolj švoh  in ga kar pobiksam, pa ne zanalašč,...EMŠO JE KRIV). Punci, če sem zgrešila, lepo prosim....povejte ZAKAJ????)

Veliko rezanja, zvijanja, lepljenja in distressanja...zadovoljna pa sem zelo...samo to je važno.  Obesila sem ga na jelko, ker je tam najlepša svetloba za fotkanje,  bo pa pristal na vratih, samo se še nisem odločila na katerih.









Izzivi:



Hvala za vaš obisk in komentar.



13 komentarjev:

  1. wauuuuuuuuuuuuuu, sem ostala čisto odprtih ust in izbuljenih oči.
    mojca, vrhunsko!!!!!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo, to pa je nekaj posebnega. Pa tudi če ni na čestitki je veliko glasbe :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo, kakšen venček! kaj takega še nisem videla, to si si pa res vzela čas. Uf, dobra si.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, vidim da ti je dopust dobro del. :-)) Krasen "pojoči" venček si izdelala. Zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, kje si pa ti kupila svoj priimek, da lahko celo leto praznuješ Božiča? To je še večje darilo, kot ga ima moj brat, ki je rojen na Božiča dan.

    Moja naloga pa je, da se ti lepo zahvalim za sodelovanje in ti povem , da si izpolnile vse pogoje sodelovanja predvesem pa tega, da si z izdeljkom zadovoljna. Upravičeno. Tudi nama z Metuljčico se venček zdi čudovit, estetski, pa še pojoč zraven. Slikan pa na zelo lepi in trendovski smrečici. Toplo , lepo vzdušje .

    Veš, da mene ta stil venčka že nekaj let privlači, vendar se ga še nisem lotila, ampak si me ti vzpodbudila, da ga bom probala.

    Predvsem pa si bom vzela čas za podroben ogled tvojega bloga .

    Še spremljaj najin blog in še sodeluj, enkrat imaš še možnost.

    ArtMBR

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit je , samo upam, da nisi raztrgala pravega notnega zapisa - ga bi bilo škoda :P. Drugače pa fantastična jelka, pa čeprav zlata ni ravno moja barva :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Malce sem se potepala med vikendom in za komentar zadolžila sestrično. Ko sem danes pogledala na izziv in videla to čudovito smrečico, pa mi je kar dih zastal. Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  8. oo, tole pa je cool in nekaj posebnega. Zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Wonderful job! I love it. Thank you for sharing with us Bearly Mine Designs' December Christmas/Anything but a Card challenge!

    OdgovoriIzbriši
  10. super zdaj si mi pa vkradla idejo ;) čoudovito narejen venček; ker mene baše letos čas in tudi sama sem ostala, bo ta venček počakal na leto 2015 :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo zanimiv in poseben venček si naredila, je malo bolj vintage stil, super.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mojca, lepe rolce si naredila in lepo povezala skupaj. Lep dodatek k smreki :-))

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...