sobota, 3. januar 2015

OGRLICA V VIJOLA BARVI

Danes za spremembo samo fotke, ker že 15 minut sedim pred računalnikom in nimam besed. To se pri meni zelo poredko zgodi, a se. Mislim, da bom naredila več, če grem  prekladat  perle v zeleni barvi, da jo čimprej pokažem, kot pa se kunštvat, kaj natipkat.
 Končana pa je  ena v vijola .




Imejte lepo soboto, lepo nedeljo, potem je pa konec z lenarjenjem , ker je že ponedeljek. Hvala za vaš obisk in komentar. čao

7 komentarjev:

  1. Mojca, meni se to večkrat dogaja, saj nisem človek, da bi na veliko zapisoval ob svojih izdelkih, tako da meni je tako čist OK. Seveda pa vedno rada preberem kaj lepo zapisanega :-))
    Tvoja vijola ogrlica pove vse. Res je čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa je in ne potrebuje veliko besed.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoja ogrlica ne potrebuje dodatnih besed, ker je WAW :). Ampak se bojim da potrebuješ počitek, ker da tebi zmanjka besed nekaj ne štima :P.

    Lep preostanek vikenda tudi tebi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To ti misliš. Mene kar razganja od energije...samo, da je ta depresivni december mimo (mimogrede, sem že 100 x omenila, da ga sovražim). Čudno ampak resnično.

      Izbriši
  4. Meni je pa ob gledanju tvoje krasne ogrlice zmanjkalo besed. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Tole pa izgleda zelo "kunštno" (prev. zapleteno). Vse čestitke.
    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  6. ja res kar je lepo usta zapre hihi

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...