četrtek, 19. februar 2015

POMLAD


Vsak dan bolj je čutiti, da se zima umika, pomlad prihaja. Les je bil tokratni moj izziv. Že dolgo ga občudujem pri drugih, včeraj je bil pa očitno pravi moment za to štampiljko. Glavni motiv je štampiljka Bildmalarna vejica s ptičjo hišico, ki je pobarvana z distressi in akvarelnimi barvicami ter Spellbindersova kovinska šablona -okvir. S pomočjo distressov v rjavi in rdeči barvi ter belo pigmentno blazinico  je nastal les. Marianne kovinska šablona bršljanovi listi kot vogalniki ter nepogrešljiva štampiljka "Najlepši par"-napis.




Izzivi:

1. http://audsentimentschallengeblog.blogspot.com/,  #125. - spring or Easter sentiment


Hvala vam za  vse vaše obiske in komentarje. 




16 komentarjev:

  1. Deblo tako dobr zgleda, kot bi olupla eno drevo:) Ptičja hišica na cvetočem drevesu pa prijazno že ponuja pomlad. Le pride naj:) Lepo bodi in pozdravček:) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, ti si tok produktivna, da ti nisem sledit.
    Prečudoviti izdelki, vsi po vrsti...pa čestitke za uspešen projekt pospravljanja ustvarjalnega kotička.
    Papa

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca z lesenim ozadjem si zadela žebljico na glavico. Tudi šablona bršljana in obroba štampiljke super sovpadata. Verz pa dejansko zaokroži celoto in ji da piko na i :).

    Veš, da sem opazila, da po tvojem ustvarjalnem mrku pride vedno do eksplozije novih idej in objav in... šjora, neumorna si :). Pri nas se še kar sneg drži, temperature so tudi bolj kot ne zimske, tako da upam, da bo tale tvoja lepotička tudi v naše konce pripeljala kaj pomladi. Vsaj sonček se nekja kaže :)

    OdgovoriIzbriši
  4. oooo, kako čudovita voščilnica,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Imitacija lesa na voščilnicah je tudi meni zelo ljuba. Tako domače in toplo delujejo izdelki. Tudi tvoj s tem ptičjim domovanjem na veji. Ptiči pa so res zjutraj že pošteno glasni in to zagotovo pomeni, da pomlad ni več daleč.

    Aja, moram ti napisat da si me full nasmejala s svojim komentarjem na mojem blogu o dr. Dolittlu :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Very pretty. Thanks for sharing with us at Aud Sentiments - good luck and I hope we'll see you in future challenges. Ann xxx

    OdgovoriIzbriši
  7. uau je res lepa! komaj čakam pomlad ;) LP

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita je in ozadje voščilnice mi je zelo všeč :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. O, pomlad prihaja! :-)) Kako krasno voščilnico si izdelala! Imitacija lesa ti je vrhunsko uspela. Vejica s ptičjo hišico je zelo ljubek motiv.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tako simpatična in s prekrasnim napisom.
    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  11. Thanks for sharing this project with us at Aud Sentiments Mojca! The wood grain background is perfect for your image - nicely done!!
    ~ginny, Aud Sentiments DT: [#124 – Spring/Easter Sentiment]
    Owner: RubberMAD (GettyCollection.com)

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna voščilnica. Deblo naredi poseben efekt.

    OdgovoriIzbriši
  13. Vauuu, čudovita je :)
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...