ponedeljek, 30. marec 2015

DANES JE MOJ DAN

Želim si, da res...po preboleni 2x-tni gripi in pobegli ustvarjalni muzi!!!! Prepredena delavnica s pajkovimi mrežami, žurirali so kar precej časa,.. preživela sem, samo notranje organe, ki sem jih izkašljala moram še poiskat.

Po zelo zelo dolgem času je nastala tale voščilnica, ki sem jo namenila kar sami sebi, za boljše počutje, za postopno vračanje energije in volje do ustvarjanja.

- štampiljka Bildmalarna s košarico jagod, ki sem jo pobarvala z distressi ter obrezala in  dodala še 3D blazinice,
- kovinska šablona Cottage Cutz - jagda z viticami,
- kovinska šablona Spellbinders Bladed Squares
- štampiljka "Najlepši par" - danes je tvoj dan
- tampiljka "Najlepši par" - sonček
- distressi in
- 3 D blazinice.




Lep teden vam želim in hvala, ker niste pozabili name. 

8 komentarjev:

  1. Jeee! Mojca, ozdravela si! Juhuu. :-)) Sem te že pošteno pogrešala. Čudovito voščilnico si izdelala sama sebi. Te barve te bojo gotovo držale pokonci. Muzo pa le okregaj. Da gre na dopust, ko jo najbolj potrebuješ... ccccc... ni lepo od nje. :-)) Sedaj pa kar nadaljuj z vitamini in čaji in pazi nase.

    OdgovoriIzbriši
  2. dobrodosla nazaj med zdravimi:)))) no ja mal pavzice ker si jo drgaci ne bi vzela .... zdaj pa nove ideje kr vrejo iz punce:))
    pupika na voscilnici je pipi in te spodbuja za naprej:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobrodošla,zdaj si pa res polna idej ko si imela kratko pauzo in prva je že zelo lepa. Se že veselim naslednjih
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo Mojca, samo da je za teboj vse tole. Ko nič ne moreš in si res nemočen, je kar težko. Jaz sem najbolj pogrešala tole naše druženje.
    Čudovita voščilnica :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav je, da misliš nase in se razvajaš tudi s kakšno voščilnico. Tvoja je tako pozitivnih barv, da te bo gotovo dvignila iz slabega razpoloženja! Naj ti sonček prežene vse bolezni! Muza pa je tako že nazaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako pa se mi to dopade, da si jo izdelala prav zase. Tale 2x gripa se prav grozno sliši in si kar predstavljam koliko energije ti je to pobralo in povsem normalno je, da nimaš niti prave muze za ustvarjanje. Držim pesti, da se ti zdravje končno uredi in da prideš v normalne tirnice. Lepo voščilnico si si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Še dobro, da si se pocajtala, ker drugače bi res dala ven tiralico za pogrešano osebo. Upam, da je sedaj to to s tvojo gripo in da teta muza priroma nazaj z doberšnjo mero novosti :). Tale dečva z jagodami je svtovna in prav je, da si tokrat pocartala sama sebe.

    OdgovoriIzbriši
  8. Jupi in zdaj čakamo nove stavritve... tale lepotica ti bo dala energije!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...