ponedeljek, 16. marec 2015

KROGCI

Pri Sonji na obisku sem zasledila novo tehniko "bokeh". Ozadje je narejeno in napackano s pomočjo krogcev. Všeč mi je bilo, zato sem poizkusila. Nič težkega...distressi za celotno ozadje, potem pa pokrovček flomastra, ki sem ga namakala v rdečo  in belo pigment ink blazinico. Marjetica Najlepši par, štampiljka - misel-Mavelu in ostanki scrapbooka pikice (da papir 2x2 cm slučajno ne boš šel v smeti).







Vse dobro vam želim, če pa bi slučajno katera od vas hotela kakšen bacil prehlada , vam ga rade volje pošljem po pošti in to zastonj. Pred slabim mesecem sem napisala, da prebolim ta prehlad, potem bo pa 10 let miru....10 dni sem pa res imela popoln mir pred šmrklji, glavoboli, vročino...sedaj pa spet jovo na novo ponovi vajo....  lp



18 komentarjev:

  1. Mojca to je pa zato ker te tvoj dragi nič ne pocarta ;) - kar malo ga okregaj. Voščilnica je cart 100 na uro in tistega ostanka 2x2 cm pikic bi bilo zelooo škoda vreči proč. Tehnika je zanimiva in mogoče celo sprobam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, zelo lepo ti je uspela ta tehnika in naredila si čudovito voščilnico. Pašejo marjetke na krogce v ozadju :-))
    Hvala, ker se igraš z nama v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno

    OdgovoriIzbriši
  3. super to tebi ide, i dobro se sve uklopilo..
    Baš mi se sviđa čestitka...lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Mirno obdrži svoje viruse in ne kihaj v ekran! :-)) Upam, da boš kmalu spet na 100%. Super si se poigrala s krogci. Všeč mi je tvoja izvedba.:-) In vesela sem, da si pri meni izvedela za tole "pacanje". Marjetice pa so tako lepe, da je veselje pogledati. Krasna čestitka je nastala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Bolj ko je enostavno lepše izpade. Super voščilnica.

    LP, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako simpatična pomladna voščilnica in krasno ozadje. Želim ti hitro okrevanje, ja, te viroze in prehladi so grozni, tudi jaz se nisem še čisto pobrala. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna voščilnica, bom poskusila enkrat to vajino packanje, čeprav glih ne kapiram kako gre. Viroze so pa letos posebne, tudi meni ne dajo miru. Vmes si vzamejo fraj za kak vikend, potem pa spet jovo na novo.

    OdgovoriIzbriši
  8. uuuu carska je:))) ratalo lepo:))

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala za poslani C vitamin :) Vidim, da tudi tebe pestijo virusi. Upam, da se jih obe čimprej dokončno otreseva. Dovolj je bilo, čas je, da pomladno in sveže zadihava, tako kot deluje tudi tale tvoja voščilnica. Tako prisrčna je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse bacile in podobno packarijo:) zadrži na oni strani ekrana (bodi vohrna kot smo Gorenci), ti pa se le oglašaj, saj sem te že pogrešala. Verjetno te nisem zasledila zato, ker sem sama hudo zanemarila blogerski svet in obljubim, da se bom popravila. Sedaj pa še "strokovni" komentar: vizitka je super fletna, le povsem nisem razumela tega, kako se packa. Sem vesela, da je tudi Renata na istem:))) Pošiljam ti lep pozdravček, cel kup vitaminčkov in en velik objemček, da te malo pocartam, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pobarvala sem z rumenimi distressi vso površino, potem pa vzameš pokrovček od česarkoli, samo da je votlo (pokrovček od nalivnega peresa, kemičnega svinčnika, ali pa majhen okrogel modelček za piškote) namočiš v barvo in delaš odtise. To je vsa kunšt. Hvala za lepe želje, upam, da bo res kmalu bolje, ker mi je ostalo res zelo malo notranjih organov, ki jih lahko še izkašljam.

      Izbriši
  11. I think this card is a great gift :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ti želim hitro okrevanje :)) Voščilnica je prečudovita ;))
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  13. krasna ideja in zelo lepa voščilnica

    OdgovoriIzbriši
  14. kako luštna voščilnica, taprava pomladna! lp

    OdgovoriIzbriši
  15. Čudovita je, Mojca! Vse mi je všeč...barve, pikasta sredina pri marjeticah, krasno ozadje...Samo tvoj zabil o bacilih ne...ampak sem tako pozna s komentarjem, da upam, da zdaj že pokaš od zdravja :-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...