torek, 31. marec 2015

NAMIZNO VOŠČILO ...

če je to sploh pravi izraz, ali pa še bolje nadarilno voščilo (slavisti glejte proč, nekateri so pa zastopili:)) ). To je pa  za tiste, ki jih ne marajo pisati. Tudi meni je včasih to nadležno, vendar nekaj mora biti na darilu, zato sem naredila voščilnico, ki se jo lahko prilepi na podlago zraven darila.

- kovinska šablona "Najlepši par" male pisane črke
- kovinska šablona "Najlepši par" dekorativni rob
- kovinska šablona metuljčki, ki mi jih je prijazno za hvala lepa priložila Tina k paketu...hvala
- paus papir
- Fiskars tabla za motive (pentlja)
- distress blazinica
- roža - domače izdelave









/pentlja je narejena s pomočjo davno kupljene Fiskarsove table ( ShapeBoss) za izdelovanje različnih  motivov na papir ...še stara izvedba preden so prišle ven plastične embossing šablone..res bom morala  narediti še en pospravljalni rukar  ali pa kakšno ekskurzijo  po mojih še nepospravljenih omarah/

/Iz teh svilenih listkov je nastala roža, ki sem jo dokončala še z distressi. Kaj vse se še najde v mojih predalih....Zakaj sem že kupila (pred nekaj leti) te  listke v različnih barvah??????  Še dobro, da niso splesneli!!!/

Izzivi:

1. Tina, Vladka....Pomlad ustvarjena za ustvarjanje - rože



Vse dobro vam želim in hvala za vaš obisk in komentar. 

13 komentarjev:

  1. iiiiii kok je tole lepa rožica :). Res dobor da si našla tele listke in naredial tako lep mizni aranžma z voščilom. Ima obliko namiznega koledarja, tako da slavisti nimajo kaj da žnarajo čez namizno voščilo :P.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, krasno namizno voščilo. Rožico si lepo sestavila in jo osenčila. Kako že pravijo "čez sedem let vse prav pride", še kako drži.

    OdgovoriIzbriši
  3. kolk je lepa roża:)))) krasno:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Če nisi vedela takrat zakaj si lističe kupila veš zdaj - da si lahko ustvarila to prelepo rožico, ki je pika na i tvojega namiznega voščila.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  5. Vau, kako lepa rožica! Pri tebi se pa res najde marsikaj. :-) Všeč mi je tvoje takoimenovano nadarilno voščilo. Super ideja in lepo izdelano. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo!! Roža je še posebej čudovita, kot bi bila prava. Odreže tebi Mojca, čisto vse, kar primeš v roke postane nekaj lepega.

    OdgovoriIzbriši
  7. Res dobro, da si se pred kratkim lotila pospravljanja in odkrila vse te materiale. In pohvale vredno, da si jih nekaj tudi uporabila :) Taka zadeva je super, saj se meni tudi ponavadi ne da pisati voščil. Bogata roža in sporočilo je vse kar potrebuješ.

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasna je
    hvala za spodbudne besede
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  9. Super si tole izdelala in roža je fantastična, oblika in barva. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Še ena tvoja super stvar, ker nisem slavist sem takoj vedela, kaj si hotela povedat:)) Ampak imaš pa robe na zalogo da je kaj, ti kar pospravljal in ustvarjaj, sebi in nam v veselje:))) En lep pozdravček, že dolgo se nisva "slišali". Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ti si svetovna...nadarilno voščilno. meni je zelo všeč oboje - izraz in krasna nadarilnica ;-).

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...