četrtek, 2. april 2015

ORHIDEJA Tina

Tiste, ki še razmišljate  ali ja ali ne naročilo orhidej by Tina...ne oklevajte več...štampiljka in kovinska šablona so ....mmmmmm.

Ker se Vladka  in Tina vsakodnevno "mučijo", da bi nam vcepile še kakšno dodatno znanje o različnih tehnikah , je prav, da to tudi poizkusim. Embosiranje štampiljke in barvanje....tole je bil prvi poizkus in moram priznat, da sem nad to tehniko res navdušena. Pogoj je samo, da se res potrudiš in dobro embosiraš, lepo posušiš in potem čopič teče kar sam.  Barve se lepo prelivajo med embosirano črto....uh, sem že povedala, da sem navdušena!!!! Pobarvano orhidejo sem nato še izrezala  in z 3D blazinicami nalepila na mrežo.

Rezultat je pa tole:




- štampiljka "Najlepši par" - orhideja
- štampiljka "Najlepši par" - napis zate
- kovinska šablona Spellbinders  - mreža
- kovinska šablona Spenllbinders - okvir, bener
- kotni luknjač
- distressi
- bela tempera, ki se čudovito meša z distressi
- 3D blazinice
- embossing prah in blazinica
- perla papir 

Izzivi:

1. Vladka, Tina - pomlad ustvarjena za ustvarjanje - ROŽE

2. galerija pri Tini - april




Hvala za vaš obisk in komentar.

14 komentarjev:

  1. Vse kar si napisala, je res. Tudi jaz sem navdušena, samo meni je poratala šele četrta.

    OdgovoriIzbriši
  2. Woho Mojca, tudi jaz sem navdušena, da si ti navdušena :) Sem jaz vedela, da bo tole šlo tebi odlično od rok, samo preizkusiti je treba. In efekt je res lep in še zanimivo je opazovati, kako se barve prelivajo. Vsakič je nekoliko drugače. Zelo lepa je tale tvoja voščilnica in vsa čast, da si jo takole lepo izrazala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tina in Vladka nas resnično lepo razvajata. Tvoja orhideja je čudovito embosirana in pobarvana. Lepo si jo umestila na voščilnico, ki mi je resnično všeč.

    OdgovoriIzbriši
  4. Teh orhidej se kar ne morem nagledati. Tudi tebi so čudovito uspele. Moje še čakajo, na delovni mizi, da jih preizkusim ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo orhidejo si pričarala ! Mikajo me, mikajo :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je. Lepo pobarvan motiv. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako naj te človek dohaja, ti si hiperaktivna:))) Čudovita voščilnica in orhideje .... tudi jaz jih imam v planu:)) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Bravo Mojca. Izzivi so ti pisani na kožo. Krasne orhideje, barvanje in cela sestava voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  9. O, kako lepo si pobarvala in izrezala orhidejo! :-) S tem svetlečim papirjem je voščilnica res zelo elegantna. Super! Navdušena sem. :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čista eleganca že v ozadju, ko pa dodaš še tako nežen cvet kot je orhideja pa imamo takoj poročno voščilnico :). Ne vem zakaj me je prva slika asociirala najprej na poročno. Super barvanje in res delaš skomine po nakupu tele štampiljke ;).

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca, tako sem vesela, da rada poskusiš kar pokaževa. Ni lepšega občutka!!! Tvoja voščilnica je čudovita.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...