ponedeljek, 11. maj 2015

BROŠKA

Vsak slovenski izziv je zame res IZZIV. Zame je ustvarjanje tudi to, da stalno iščem nekaj novega, kar bi se dalo narediti z rokami. Zato mi je pri naših izzivih všeč to, da se ni treba  usmerit samo v papirčkanje, da  imam proste roke. Pa da ne bo katera pomislila, da mi gre samo za izziv, nagrade,... Daleč, daleč od tega.
Preprosto gre samo zato, da me nekdo sune v zadnjico in mi da temo. Moja domišljija se takrat 100 x bolj razvije. Veliko izdelkov sploh ne bi nastalo, če jih ne bi bilo.

Tale zlata pri Tini in Vladki mi še vedno ne gre z glave, zato je nastala še tale s perlami šivana broška v črno rdeči barvi s kančkom  starinske zlate. Obrobni zaključek pa je narejen s črnimi koralami (8x6 cm).





Se opravičujem, da je danes to že druga objava...obljubim, da je zadnja za danes. Pa saj bo kmalu konec junija, potem si boste od mene oddahnili za cela dva meseca. 

Čao čao



8 komentarjev:

  1. Mesec maj se je šele začel in upam, da boš nam predstavila še veliko svojih izdelkov. Broška mi je zelo všeč....všeč mi je vintage pridih.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita broška, najlepše si jo "ujela" na beli podlagi. Ampak, a veš, da te bomo pogrešali čez poletje?!

    OdgovoriIzbriši
  3. A veš da jaz tega nikoli ne bi spravila skupaj. Mi je videti zelo zakomplicirano. Lepo, da so ti izzivi v izziv, tudi sama rada sodelujem, če je možno. Bom pa pogrešala tvoje objave in komentarje čez poletje. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. U, tole je pa spet presežek! Čudovita broška. :-) Idej ti pa res ne zmanjka. Pa nikar me ne straši z dvema mesecema brez tvojih objav! :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Neeee, za dva meseca pa ne! Meni so tvoje objave vedno navdih, kaj vse se da in tale broška je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  6. Se prav nič ne naveličam tvojih objav, tako da lahko objavljaš tudi, ko boš na morju :))) Super je tale broška in kot že rečeno včeraj, prav to tvoje preizkušanje različnih stvari je nekaj posebnega in spodbuda tudi za nas.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...