torek, 16. junij 2015

DROBIŽNICA

Še na en način sem se preizkusila v bokeh tehniki...v kvačkanju, tokrat v denarnici - drobižnici. Če bosta Vladka in Tina  to pri svojem izzivu  upoštevali prav, če ne,  pa nič hudega.

 Je pa tole moj zadnji izziv na katerega sem se javila, zdaj bosta imeli 2 meseca popoln mir pred mano....nobenega ropotanja po blogih,....samo mir.....malo pa upam, da vam bo dolgčas??? (Brez skrbi, bom takoj septembra vse nadoknadila).




Hvala za vaš obisk in komentar.

16 komentarjev:

  1. Kak je lepa, res pravi bokeh. A zdaj nam pa uideš, to bo pravi mrk z tvoje strani. Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj šjora, pa kdo bo pa sedaj skrbel na blogih za moralo če nam ti popetaš na morje?! Saj ne da ti nebi privoščila, ma pogrešali te bomo na polno - uživaj maksimalno. Drobižnica je fantastična pogruntavščina - mislim, da jih lahko pričneš kar serijsko izdelovati :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna drobižnica in želim ti maksimalno lep in dolg dopust. Ampak bo čudno in prazno brez tvojih objav in komentarjev.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. no eno takole jaz se nisem uspela nakvackat ker sploh ni cajta:(
    tvoja je pa prov pipi:)))) rumena kot zlatniki:)) naj jih bo polno:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Iiii, lepaaaa! Super ideja za bokeh tudi tako! ;) Oh, zelo te bomo pogrešali, ampak, če ti bo lepo, smo veseli zate! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ker si obljubila, da boš septembra vse nadoknadila, ti dovolim, da se za dva meseca spremeniš v gazdarico in razvajaš svoje goste. :-)) Uživaj na sončku, uživaj v morju, misli na nas in kvačkaj drobižnice. :-) Tale je namreč super lepa!

    OdgovoriIzbriši
  7. Fenomenalno. Ti si majstor ideja. Falit ces nam sigurno. Ali svejedno idi i uzivaj na moru.Moram priznat da ti pomalo zavidim.:) Mozes mi poslat malo sunca i topline...ovdje je uzasno vrijeme. :)
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  8. Svetovna ideja, da si to tehniko uporabila pri kvačkanju. Meni se zelo zelo dopade in vsekakor spada v izziv, saj si lahko vsak interpretira stavri po svoje in to je čar izziva. :) Uživaj na morju in naberi si novih moči. Vsekakor te bom pogrešala.

    OdgovoriIzbriši
  9. vau, vau, vau, to pa je fantastična ideja :))). izgleda, da ni stvari, ki je ne obvladaš!
    bom pogrešala tvoje komentarje, ampak ti želim tudi maksimalno lep dopust - dva meseca, to je tudi vau :))). užiiiivaj!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Super ideja tole z boken tehniko in tvojimi krogci na drobižnici :-)) Krasna ideja in še boljša izvedba!

    OdgovoriIzbriši
  11. Super drobižnica, naj ti drobiža v njej nikoli ne zmanjka. Privoščim ti dopust, ampak ti moram priznati, zeeeeloooo te bom pogrešala. Tvoji izdelki in komentarji so tisti, ki popestrijo naše bloggerske strani. Lep pozdravček in imej se nooooorooo lepo, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  12. Cortik denarnica za drobiž...bi jo takoj posvojila. Si pa res multipraktik...ni je stvari, ki je nebi obvladala :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Cortik denarnica za drobiž...bi jo takoj posvojila. Si pa res multipraktik...ni je stvari, ki je nebi obvladala :-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...