sreda, 10. junij 2015

KRVAV RDEČ MAK v 3D TEHNIKI

Tina ima spet par novih stvari....kaj naj rečem, saj ne morem, da ne bi....po pravici povedano...imam jih tudi jaz. Ma ne morem pomagat, če ima tako hude stvari, da desna roka kar sama klikne na njeno spletno trgovino (se pravi, da ni krivda v meni) ...vseh drugih trgovin se res  izogibam že pol leta, njena je pa tako mikavna, da preprosto NE MOREM.

Plastična šablona z maki , pobarvana z distresi, za boljši videz rdeče barve pa še z akvarelnimi bleščicami.  2 maka pa sem izrezala in jih nalepila s 3D blazinicami

Ker pa je naša tako nerodna in packasta in bog ne daj, da bi počakala, da se vse skupaj posuši (ne prvič in sigurno ne zadnjič.....pač nisem tip ustvarjalke, ki bi 3 dni delala voščilnico...nimam živcev, pri meni mora biti to takoj ali še bolje...kar včeraj)  je seveda na vrhu nastala packa. Prekrila sem jo kar z napisom "Najlepši par" - vse najboljše.

Tina  ima prav, mak je tako velika šablona in že sama po sebi bogat motiv, da ne rabi dodatkov, zato sem  jo naredila  na belem krogu (iiiii seveda, spet nova Tinina šablona veliki krogi z nestiji) in vse skupaj nalepila na papir z rdečimi kvadrati (scrapbook papir).



/na sliki se izrez napisa ne vidi najbolje, v živo je bolj viden, to pa je najbolj važno, a ne/


Craft-alnici želijo videti nekaj novega in nekaj starega. Nič lažjega: 
- stara stvar pri tej voščilnici je scrapbook  kvadratki papir (še iz druge svetovne vojne-res zelo zelo stara zaloga) .

- nova pa: -plastična šablona "Najlepši par" - mak in okrogla kovinska šablona z nestiji "Najlepši par" (1 dan mlada zaloga- bolj frišna ne more bit).

Lep dan vam želim in hvala za vaš obisk. čao


18 komentarjev:

  1. predivna je
    crveno mi se jako sviđa

    OdgovoriIzbriši
  2. Mhm, točno vem, kako roke kar same klikajo po Tinini trgovini :))) Tvoj mak je super lep in všeč mi je, da en cvet "kuka" preko kroga.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti problemi, da kaj zapackam, so mi znani. Tudi jaz imam ponavadi probleme, ko barvam z distress inki in ko so moji prsti že lepa mavrica ponavadi pozabim, da bi bilo dobro, da si operem roke preden se lotim lepljenja na belo podlago. Čeprav si jih obrišem vmes z vlažilnim robčkom, to ni dovolj. Ampak zdaj sem postala že bolj disciplinirana, ker me packe vendarle preveč jezijo. :)) Drugače pa so jaz skrajšam čas, da vmes sušim mokro površino kar s stisto napravo za embosiranje. Te povsem razumem, da se ne moreš upreti Tininim izdelkom in zelo lepo si tukaj uporabila šablono maka in krog. Lepa voščilnica ni kaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super voščilnica s super Tininimi novitetami.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna voščilnica. Razumem tvojo nestrpnost...tudi pri meni mora biti vse narejeno v trenutku. Izogibam se štampiljkam, saj imam potem vse poštempljano in umazano. Super si zakamuflirala napakco :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole kamufliranje pack je čisto posebna športna dissciplina, ki jo poskušamo vsaka po svoje skriti in zakriti. :-)) Tebi je super uspelo. Voščilnica pa je preprosto čudovita. Prelepo si postavila mak. Cvet, ki gleda čez rob, je čudovita domislica.
    Hvala, ker se igraš z nami na #136 izzivu Craft-alnice. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Šjora obvladaš, kaj naj ti rečem drugega :)! Packe so del življena, nobena ni tako huda, da se nebi dalo nekaj rešiti - ti si jo svetovno zakamuflirala. Je pa žal res, da so redke med nami, ki se trudijo par dni z eno voščilnico - ko se 1x lotim mora biti čim prej končana... aja, pa zakon novosti imaš :P.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ova tvoja cestitka mi je posebno lijepe. I svidja mi se 3d efekat koji si napravila. Vrlo lijepo.
    lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  9. Mak je čudovit in šivan krog prekrasen..zel olepa čestitka

    OdgovoriIzbriši
  10. ooo kako pipi:)))
    tehnika izdelave pa mi ni znana...... zal neobvladam:)))

    OdgovoriIzbriši
  11. tale mak je kraljevski in ideja s 3d je veličastna!

    OdgovoriIzbriši
  12. Mak je čudovit, krasna štampiljka in izdelek izpod tvojih rok, popoln. Krogci pa tudi mene vabijo, samo denarnica je zaenkrat ožeta.lp.

    OdgovoriIzbriši
  13. O, ta mak je res čudovit. Krasno si ga izdelala. Tudi jaz sem ponavadi zelo nestrpna in komaj čakam, da vidim končni rezultat. Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, mega so ti 3D cvetovi :-)))) in kako eden kuka čez krog mi je izjemno. Hvala <3

    OdgovoriIzbriši
  15. Noro lepa voščilnica, maki so kakor tapravi in prav tvoj izdelek me je prepričal, da jih nujno moram imeti.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici in hvala za vse tvoje simpatične komentarje, ki mi vedno polepšajo dan.
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  16. Mojca, Čudovito voščilnico si naredila in tale mak je res užitek gledati :-)) Hvala, ker ustvarjaš z nama v Craft-alnci ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  17. Tukaj se ti oglaša še ena furija, ki tudi nima nobenega potrpljenja:)), ampak včasih tudi to pomaga k "dobremu" rezultatu. Ta tvoja 3D varianta maka je super in seveda je všečno, ko tako luštno kuka iz kroga. Je pa zabavno brati tvoje duhovite komentarje, tako da le glej, da nas boš s tem še razveseljevala:)). Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...