torek, 2. junij 2015

MINI MIX ali VSAKEGA PO MALO

Mix tehnika mi je že dolgo všeč, a lotila se je nisem še nikoli...do danes. Današnji je res miniaturni poizkus na vazi...embosing črn in zelen prah, fina pasta in stencil šablonica vejica in storži (Tim Holtz), bela tempera, puder v zlati barvi, droben rjav prah v rjavi in distressi. Vse to sem naflojdrala v odtenkih na to ubogo vazico. Sem navdušena in bom reskirala še malo večje platno in se preizkusila tudi na sliki.

Slika vaze z rožami (spet modrimi...konec sveta bo...definitivno, ene že veste zakaj)  je digi štampiljka z neta. Hvala bogu za stare in še neodprte zaloge "svako jakega materiala"....našla sem namreč svinčnik za embosiranje in pri digi štampiljkah pride še kako prav.

Ozadje je narejeno iz scrapbook papirja in embosiranega lika, ki je narejen s Sizzix-ovo kovinsko šablono ter embosing plastično srajčko. Brez "Najlepšega para"  ne gre...kovinska šablona "vse najboljše" je narejena 2x in prilepljena z malo zamika.

/malo presvetla slika...to smo že pogruntal, da fotograf nisem/




Lep dan vam želim in hvala za vaš obisk. čao

13 komentarjev:

  1. Tole je pa uau. Super! Vaza je kot prava starinska vaza, sploh ni videti, da je iz papirja, tudi cvetje je krasno pobarvano. Navdušena sem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ti ja ratal ta mix. Enkrat se moram tudi sama lotiti pospravljanja predalov ....prepričana sem, da imam ves material, ki si ga zgoraj naštela (nujno sem rabila...). Fotografije pa itak delajo krivico našim izdelkom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Brez dodatnega tuhtanja lahko poskusiš tole miksanje na večjem kosu platna. :-) Vaza je svetovna! Pa modre rožice tudi. :-))) Upam,da nisi preveč pikasta od modre barve. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  4. pa to je svetovno - vaza ima to neko starinsko patino, rože pa so seveda v eni mojih najljubših barv - le kdaj se bom naučila tako barvati?!

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca svetovno si tole zmiksala :)! Res se sprašujem če obstaja kakšna stvar/tehnika, ki je ti ne obvladaš... v glavnem zaradi modre barve ni še nihče umrl - tudi ti boš preživela ;). Vazi si vdihnila čudovito patino bronaste dobe in modra barva vrtnic samo še bolj poudari ta efekt - vščekam na polno :)!

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlican mix. A i meni su bas super ruze u plavoj boji.Bas izgledaju posebno.A tehnika ti je super uspjela.:))
    LP;Martina

    OdgovoriIzbriši
  7. Jao Mojca...kako je tole krasno. Mega si zmiksala vse te različne materiale!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ko sem prebrala, kaj vse si uporabila in nanesla na vazo, sem pričakovala nekaj velika :). Res si od sile, da ti je uspelo vse to združiti na tako mali vazici. Zelo lepo si ustvarjala. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Česa vsega pa ti ne najdeš! :)) In kako krasno si uporabila vse, kar ti je prišlo pod prste! Vazica izgleda taka starodavna, kot prava, modre rožice pa so naravnost čudovite. Zdaj grem pa še enkrat prebrat, kako si to naredila! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super! Že nekaj časa imam v mislih točno tako stvar, da se lotim ene vazice :))Tebi je krasno uspelo, vazica je res lepa, modre rožice pa so tudi meni strašno všeč.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vau Mojca, čudovita voščilnica! Tako fantastično si naredila vazo. Tudi cvetovi so mi zelo všeč, saj se modra krasno preliva! Zelooo šik :-))

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...