četrtek, 27. avgust 2015

NOVOLETNA SEZONA-ODPRTA

Poletna sezona je pri meni mimo, tudi vročina me ne moti, ker s tole piknik košaro odpiram novoletno sezono.  Dovolj velika (20cmx8cmx7cm), da v njej podarimo piškote, bonbone ali pa pol kile kafeta. Saj vem, da je še zgodaj, pač ne morem iz svoje kože. Enkrat  sem že napisala, da sem organiziran človek in da imam take stvari rada pošlihtane vsaj 2 meseca prej, ker ne maram tistega ..samo še 5 sekund časa imam. Letos bom začela 4 mesece prej. Počasih in z andahtjo se daleč in varno pride so včasih rekli.






Izzivi:


Lep dan vam želim in hvala za vaš obisk. 

18 komentarjev:

  1. Mojca pa ti si carica ;). Jaz razmišljam še o poletju in projektih iz školjk, ti pa že butneš ven novo leto. V glavnem vščekma tole idejo s fantastično košarico! Saj vem, da se moram tudi sama lotiti, če želim da bodo letos sploh kdo dobil mojo voščilnico za NL, ma ni še tapravega vzdušja :(. Kar še spomni malo, da ne pozabim na NL ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. Super košarica, res si se potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako ste pa ene pridne! Mene ta sonček še nič ne spominja na hladne mesece in bom gotovo hitela z izdelavo tik pred zdajci - ja, tudi jaz ne morem iz svoje kože :)) Košarica je čudovita in zelo zelo praktična!

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow je, super košarica in jaz bi se te zagotovo tako razveselila, da bi pozabila pogledati kaj je notri :))) Veš da sem se spomnila, da si že lani na koncu dajala voščilnice v škatlo za letošnjo leto in po moje jo boš hitro napolnila, saj si res zelo organizirana in pridna glede tega.

    OdgovoriIzbriši
  5. Noro si pošlihtana in prav zavidam ti, da imaš vse tako pod kontrolo. Štatlica je fantastična (lahko daš zanjo kakšne napotke:)) in kakšno veselje boš naredila s takim darili:) Očitno bomo res morali začeti razmišljati o zimi (obe z Janjo tako nakazujeta). LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  6. uauu pridna si in košarica je fenomenalna :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita darilna košarica
    zelo lep papir
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. kot sem že rekla, vsaka čast, da si takole organizirana, jaz imam tudi letos najboljši namen glede novega leta, si mi za vzor, košarica je pa tudi zelo lepa!

    OdgovoriIzbriši
  9. ojoj letos pa vse prehitevate letne case..... ene ze kvackajo angelcke za novo leto in delajo okraske.... evo pa jaz mislim da je okol 15 novembra prehitro hihi
    no jaz bom pol tud zacela hihih

    OdgovoriIzbriši
  10. aja pa fajn zgleda tale kosarica:))) sem pozabla prej napisat hihi

    OdgovoriIzbriši
  11. Pri meni je pa tako, vedno si rečem, drugo leto pa prej začnem, ampak potem izpade kot si napisala, samo še pet sekund časa imam. Drugače pa krasna škatlica, kot je že ena napisala, bi bila navodila zaželjena.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mi poskušaš zbuditi slabo vest? Ne bo ti uspelo! :-))) Pridno ostajam pri zadnjih petih minutah in nabiram ideje. :-)) Košarica je svetovna. Zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo lepa kosarica, super za novoletna darila. Cas hitro bezi, bozic bo zdaj zdaj tukaj in mislim da ni nic prezgodaj.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo luštkana košarica, ki skriva razne dobrote....fina ideja, če greš kam na obisk. Idejo si bom sposodila :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Kapo dol, meni to nikoli ne uspe. Sicer pa že s priimkom nakazuješ, da imaš rada decembrske praznike ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. Pridna, vse pohvale.
    Košarica je pa super.

    OdgovoriIzbriši
  17. Very pretty basket! Thanks for playing along at Crafty Gals Corner's Lots of Layers challenge. Lisa DT

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...