sreda, 9. september 2015

KOMPLET V VIJOLA

Vsake toliko časa  moram ohranjati stik v izdelovanju nakita...še prehitro se vse pozabi, sploh pa  zdaj, ko smo ostali v NM brez trgovine Papin in največja groza.. brez delavnic. Manjka mi to druženje s puncami in dve urni ha ha ha z isto mislečimi ustvarjalkami. Bom  preživela, naučila sem se ogromno, sedaj pa lahko sama dopolnjujem to znanje...na internetu se dobijo vse "inštrukcije". Samo še vseeno to ni TO.
 Kvačkan komplet verižica in  uhani narejen iz ostankov vijola perl.





čao

14 komentarjev:

  1. Zelo mi je všeč. Krasne barve in zelo lep končni izdelek.
    Vsestranska si. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res škoda, da se ne morete več družiti na delavnicah, vem kako so te fajn in kako si potem poln idej in energije. Komplet je zelo lep, ti kar delaj, da ne pozabiš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vauu zelo je lep, vijola barva mi je super. In ko sem pogledala prvo sliko sem dobila asociacijo na sivko. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. O, kako bogata kompletek in res krasne barve si izbrala! Druženje pa verjamem da pogrešaš ... No, do kakšnega srečanja v živo pa tudi takole virtualno ni tako slabo, kajne ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. resno se sprašujem, če ti pomotoma česa ne znaš ... tole je tako krasno, bogato, lepe barve in ta tehnika, vauuu ... škoda za delavnice, to vedno izpade prav fajn!

    OdgovoriIzbriši
  6. Glede na to, kaj si spet sčarala, ni panike, da karkoli pozabiš. :-)) Čudovit kompletek si izdelala. Barva mi je všeč. Sama nimam pojma, kako kaj takšnega sploh nastane. Težko se učim iz filmov. Bliže mi je, ko nekomu gledam pod prste, zato te popolnoma razumem, da pogrešaš druženja z isto mislečimi. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovit komplet, z veseljem bi ga nosila in z veseljem bi imela vsaj delček tvojega znanja in spretnosti.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo komplet nakita si naredila v lepi vijolični barvi :-))
    Res škoda za trgovinico ...

    OdgovoriIzbriši
  9. Uau, čudovit komplet!! Mojca, mogoče pa kar ti začneš z vodenjem delavnic, vse kar narediš je čudovito in znanja raznih tehnik imaš ogromno.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse česar se lotiš ti krasno uspe. Ne bi se branila tako lepega nakita, sploh če je v viola barvi....

    OdgovoriIzbriši
  11. Hm... ostanki perl?! jaz jih vseh skupaj nimam toliko doma kolikor jih imaš ti v eni barvi... Svetoven kompletek in res škoda, da so ti zaprli trgovinico. Mislim, da se pri tebi ni za bati, da bi kaj šlo v nič - tudi znanje, ker boš že "zvohala" alternativo :).

    OdgovoriIzbriši
  12. Hm, to pa ni mala malca. Krasen komplet.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...