petek, 25. september 2015

LENOBA NA KUBIK

Po eni strani sem hiperaktivna, po drugi strani pa lenoba na kubik....Že dva meseca imam pripravljeno sivko, da bom z njo napolnila dišeče blazinice. Ampak te je potrebno še narediti....odlašam odlašam, na koncu mi bo ta sivka zgnila, molji bodo pa veselo rajali po mojih omarah.
Včeraj  mi je pregorelo...al gre sivka v smeti, al pa ....

Sicer ni bilo vse narejeno v enem dnevu (to je moja hiba,....na živce mi gredo stvari, ki jih ne morem končati v enem dnevu, takoj, ta hip).
Na belo platno sem  s pomočjo šablone in barv My style nanesla motiv,  sušilo se je 24 ur, danes pa sem  na blago oz. motiv položila  peki papir in vse skupaj polikala, da sem barvo utrdila. Še ena moja stara objava, da boste videle, kje se  te barve vse lahko uporabljajo. Pod prvo plast platna sem položila časopis, da se barva ni prelila na spodnji del blaga.






Še na hitro za šivalni stroj in ......evo, a je bilo potrebno dva meseca čakati?????

Lepo se imejte, lep vikend in hvala za vaš obisk. čao



13 komentarjev:

  1. Uf... sem msilila, da samo jaz vahtam sivko in čakam, da se žakeljčki sami zašijejo :P. Svetovni motivi in zelo lepo prelivajoče barve - res ej vsak povšterček nekaj posebnega :).

    P.S.: Hvala za pošto - carica si!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš kaj Mojca, ti si pa res ne moreš reči lenoba. Posušena sivka počaka, ni panike. Super lepe vrečke si naredila, pa diši zdaj tudi po tvojih omarah. Molji bodo kar v skokih bežali. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo. Sicer pa tudi sama potrebujem včasih kakšno brco v tazadno, da se kaj spravim delat. Ampak si jo sama sebi dam ali pa mi jo čas ;)
    Krasni dišeči pojštrčki.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse kar si napisala mi je še kako znano... meni tudi gre na živce, če ne morem izdelka končati v istem dnevu, kaj dnevu, v uri ali dveh...
    Pohvale, da si poušterčke vendarle naredila
    In so super.

    OdgovoriIzbriši
  5. vau, prav vsak poušterček je nekaj posebnega, te barve so noro lepe.

    OdgovoriIzbriši
  6. Moja sivka tudi čaka na vrečke. :-) Lepo si okrasila vrečke. Je že moralo tako biti, da je trajalo malo dalj časa. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  7. brzina je vrlina:)))
    ampak kakor kdaj ni kej vse ob svojem momentu:)) dlih prov:)) lepe so:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne samo hiperaktivna, o lenobi se pri tebi sploh ne pogovarjam), ampak ti si čisto "nora" - oprosti za to besedo in jo vzemi kot samo pozitivnost. Česa vsega se ne lotiš, saj sploh ne morem verjeti, da ti ni tuja niti ena stvar pri ustvarjanju. Jaz sem tvoja velika fenica (glede ustvarjanja in glede komentiranja:)) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasne dišeče vrečkice so nastale
    lepo si tole izpeljala
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  10. Da si lenoba se sploh ne strinjam....si pa izdelala zelo cortik vrečke. To da pa mora biti takoj izdelano, ko se "naprdnem" in v enem zamahu pa je zelo znano.....

    OdgovoriIzbriši
  11. Ha ha, dobro si si postavila to vprašanje na koncu objeve :))) Ne, nikakor ti ni bilo treba 2 meseca čakat, ampak glede na moje izkušnje pač stvari nastanejo takrat, ko je tako prav. Če ni prave želje, da bi nekaj naredil, je boljše malo počakat in super si jih izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mojca, kako si tole fajn spedenala po tako dolgem čakanju (nič ne obsojam, odlašanje mi nikakor ni tuje, hehe). Všeč mi je, da so motivi v več barvah, ki se prelivajo med seboj. Kuža in žabji kralj sta mi super fletna :)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...