sreda, 28. oktober 2015

#146.IZZIV SOŽALNICE (483)

Dve stvari pri papirčkanju sta mi najtežji, zato se jih izogibam kot hudič križa: moških voščilnic in sožalnice. S slednjimi se niti v sanjah še nisem  spopadla , izzivi me preprosto niso pritegnili, ker enostavno nisem vedela kje naj začnem...črna barva..., potem se pa že ustavi. In kaj dobim kot drugi del naloge pri 
CRAFT-ALNICI... #146 izziv -"SOŽALNICA".... 

"Hudimana  punci, a si niste mogle zamislit kaj drugega???", to je bila prva reakcija, ko sem prebrala pošto od Lili.   Ampak, ker vsako nalogo vzamem resno (saj vam je jasno...zid...in  strelski vod), sploh pa, če se k temu zavežem je bilo potrebno naredit izdelek, ki ga lahko objavim. In prav je , da me je nekdo sunil  v rebra....če se že grem papirčkarico, mora bit vse al pa nič.

Za ozadje sem naredila tkanje iz 1cm širokih črnih trakov, na vrhu pa je marjetica (kovinska šablona   "Najlepši par")  s šestkratnim cvetom, da je videz bolj bogat. 



Mislim, da   Andreja  in Lili  nista imeli takih problemov in da sta idejo kar stresli iz roka. Le poglejte še k njima.
Vse  ste lepo vabljene  k tokratnem izzivu, ki bo trajal  od 28.11. do 10.11.2015. Veselim se vseh  vaših izdelkov in srečno.

18 komentarjev:

  1. kot vedno si presenetila, tako da ozadje je nekaj posebnega, bogata marjetica pa tudi.

    OdgovoriIzbriši
  2. S tovrstnimi izdelki imam tudi sama težave, čeprav so del življenja. Ampak ti si tole mojstrsko naredila. Očitno sva obe pletli iz papirja zadnje dni :) Jaz zato, ker sem čisto resno vzela na znanje, da imaš že poln kufer listja iz sadovnjaka in sem morala nekaj naredit na to temo. :))) Malo se šalim, malo je res, več pa zveš drugi teden :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi sožalnice so del življenja. Tvoja je zelo zanimiva s prepletenim ozadjem.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, lepo si se spopadla z izzivom in naredila lepo sožalnico, predvsem pa si vanjo vložila veliko truda. Sicer tudi jaz ne maram črne barve, a če je potrebno jo pač moramo narediti, ker res, tudi to je žal del življenja :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Mojca, ko bi vedela kako mi j žal, da je bila ta tema letos izbrana.
    A ti si se tega lotila z vso vnemo in premagala še tako trd oreh, tvoja sožalnica je čudovita, res lepo paše marjetka na pleteno ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vrhunski izdelek in še kako te razumem, kako težko ti je bilo lotiti se tega izziva.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zares lepo si tole naredila, te pa tudi jaz razumem, LP:))

    OdgovoriIzbriši
  8. ja zalostni dnevi so tu:((( ampak tudi to je del żivljenja.......
    lepo si ustvarila.....

    OdgovoriIzbriši
  9. Mojca, jaz mislim, da zate ni nič pretežko, kar si pri tem izzivu dokazala tudi sama. Občudujem te, kako si se dobro znašla s pletenjem in marjetico v sredini. Prekrasna je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi sama imam težave s sožalnicami. Vsakič, ko jo je potrebno narediti, je moj izdelek preprost, z malo elementi. Tako, kot tvoj. Super si se spopadla s temo, ki ti ne leži. Zelo si se potrudila in nastal je krasen CAS izdelek. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  11. Z zelo lepim izdelkom si se dotaknila teme, ki nam je vsem težka in boleča. Žal je smrt prisotna in potrebne so tudi takšne sožalnice. Prepleteno ozadje mi govori o tem, da smo povezani med seboj in nas niti smrt ne more ločiti.

    OdgovoriIzbriši
  12. Šjora mislim, da si tokrat presegla samo sebe in naredila nekaj kar "nej u tvojmi stili" :). Izziv si opravila z odliko in kapo dol pred pletenim ozadjem!

    OdgovoriIzbriši
  13. Prav posebna je tvoja sožalnica, prepleteno ozadje in bogata marjetica sta združena v prelepo celoto. Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepa sožalnica. Bogat cvet na prepleteni podlagi.

    OdgovoriIzbriši
  15. Zelo lepa, ozadje iz trakov je fenomenalno in z marjetico čudovita sožalnica.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...