četrtek, 22. oktober 2015

FILC OVITEK (481)

Zvezek A4 format z debelimi platnicami oblečen v filc in ....tale križčkan srček menda še poznate (vsaj tiste, ki ste že najmanj 2 leti z mano) ...ta je bil kar več kot eno leto  zaščitni znak tega bloga, preden ste me nahecale, da objavim svojo faco, ...

Sem vedela, da ga moram prišparat, ker bo enkrat prišel čas, ko bo našel svoj prostor na enem izdelku.  Tole je zvezek za moje kracanje , pisanje idej, skratka za vse stvari, ki so povezane z ustvarjanjem...nič več 500 mali listkov in blogcev, ki jih ne najdem takrat, ko jih krvav potrebujem.

In pa filc oblekca....Duši me je s tem svojim filcanjem tako navdušila, da  sem ji  preprosto morala  malo skočit v zelje....tako da draga tršica , prosim, da oceniš moj izdelek,..... imej v mislih da je to prvi, da so rožice narejene ročno, zeleni listki tudi , svetlo zeleni pa so s pomočjo Tinine šablone. Tudi šivi ob straneh vem da bi morali biti bolj ravni in enakomerni (ob večji kilometrini bom vse poštimala).....pa kakšno črto bo potrebno drugič narediti in šivati ob njej...bla bla bla....prav važna sem, ko imam tako fancy šmensy zvezek.






Lep dan vsem , jutri je petek, potem pa frej dnevi za otroke, jeeeee.  čao

17 komentarjev:

  1. Sedi pet. Nimam pripomb. :)
    Če bi šivala s kontrastno barvo, bi se mogoče lahko opazila kakšna rahla odstopanja v dolžini šivov. Jih pa verjetno itak opaziš samo ti, kot se tudi meni dogaja.
    A potem lahko kakšno stranko nate obrnem, kadar bom imela premalo časa?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, tega srčka se pa še spomnim. Krasno si oblekla zvezek, všeč so mi rožice in spodnji z belo okrašen rob.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Lušten ovitek! Ta srček mi je bil skoz simpatičen in na tvoj zvezek res paše. Se mi je kar zdelo, k so ti izdelki iz filca tako všeč, da boš slej ko prej pričarala kaj na to temo :) Dobro ti gre.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo prisrčno....še to napiši kdaj najdeš čas za izdelavo svojih lepotičk

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoj nasmejani srček že ve, zakaj se tako smeji, saj v sebi skriva vse male skrivnosti velike mojstrice:). Sicer pa sploh ne vem, kako si misliš, da ne bi podelala take malekosti ob vsem tem, kar ti počneš. Lahko si ponosna nate, saj ti rata prav vse:) Ugotavljam pa, da si izredno organizirana in pošlihtana ženska - vse čestitke. Sem pa vesela, da je tvoj srček, ki je resnično hudo simpatičen, pristal na zvezku, mi pa gledamo to pravo Mojco:) Dost je, pozdravček Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  6. Popravek: ponosna nase (lektorirala Andreja :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ta srček je bil meni vedno tako simpatičen, tak prisrčen. Krasno si ga vkombinirala na zvezek, res se vsega podstopiš, čestitke. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, česa vsega se ti ne lotiš. Očitno imam novo vzornico. Tale srček je multi simpatičen, da ne govorim o teh šik rožicah in borduri. In prav je, da tak lepotec krasi tvoje pomembne ustvarjalne zapiske. A ima zvezek dovolj strani za vse tvoje ideje? ;) Pozdravček. Damjana

    OdgovoriIzbriši
  9. Ta srček je pa tvoj zaščitni znak. Krasen ovitek.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hi, hi, čez sedem let vse prav pride. :-)) Super, da si uporabila ravno ta srček za ovitek. Meni je bil vedno strašansko simpatičen. :-) Vidim, da te je filc popolnoma navdušil. Pa saj ni čudno, ko imaš tako dobro "tršico". :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. Super si to spedenala in še boljše, ker je čisto in samo tvoj. In prav zato TA srček še posebej paše prav na ta izdelek. Zdaj pa le glej, da boš vse zapisovala v njega.

    OdgovoriIzbriši
  12. Kako lepo si oblekla zvezek. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovita preobleka zvezka, srček je prelep, zdaj pa sledi le vestno zapisovanje....

    OdgovoriIzbriši
  14. Ekola pa je tvoja "maskota" postala nosilec odbitih, famoznih, glamuroznih in sploh WAW idej :). Sicer se bojim, da bo tale zvezček prehitro poln, vendar ni dvoma da bod v njem same super stvari. Duši te je očitno dodobra okužila s filcem in tudi tvoji šivi "nejso švoh", da ne boš samo njo kovala v zvezde :).

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...