petek, 23. oktober 2015

KVAČKAN PRTIČEK (482)

Včeraj še na stiroporju in pošprican s štirko, danes pa že lepo spravljen v kufru in gre z mano na morje...delan je namreč za klubsko mizico, da se bo malo manj nabiral prah čez zimo, ko me ne bo. Velik je...da si boste lažje predstavljali...stiropor je 1m x 1m.



/Še mušter, ki sem ga priredila,... zato da sem imela manj dela s šivanjem sem   kvadratke  kvačkala  zapovrstjo po dolžini, po širini pa šivala. 
Želim vam kar se da lepe počitnice, hvala, če me boste obiskali, naša bo za par dni zaprla računalnik, ker me čaka kar precej dela tam na jugu...pospravit in pripravit je potrebno vse za prihajajočo zimo. Še vedno ima morje 20 stopinj, kar je zame mičkeno premalo, za kakšne junake pa še vedno toplo...bom poročala. 
čao 



16 komentarjev:

  1. Oooo, zelo je lep, škoda, da ne znam kvačkat, so mi pa take umetnine takooo lepe!
    Lepo se imej na morju, še zame 2x vdihni svež morski zrak. Majčkeno ti zavidam, a še bolj privoščim.
    Lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživaj in si spočij od virtualnega sveta.
    Pridna si :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Upam, da ne boš samo pospravljala.
    Prt je zelo lep. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Luškan prtiček in lepe počitnice ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudoviiiiit prt. Kar škoda ga je na morju imeti, če ga ne boš vsak dan gledala. Prelep je, da bi sameval. Uživaj na morju... morda se kje srečava, saj grem tudi jaz za podaljšan vikend v tople kraje :) Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lep prt si nakvačkala. Prav gotovo bo super poživil klubsko mizico v tvojem obmorskem stanovanju. :-) Naslednji teden uživaj na polno, pa nikar ne odlašaj s skokom v morje, če bo le sonček dovolj toplo grel. :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. oo, si se pa potrudila in čim večkrat ga glej na morju :)))
    uživaj in zberi pogum še za kakšen skok v morje, super, da greš na malo bolj toplo sonce, čeprav je glih zdajle tudi pri nas toplo in sončno, ne moreš verjeti!

    OdgovoriIzbriši
  8. O tvojih izdelkih sploh ne bom več razpravljala (si do konca neverjetna:). Na dopustu pa uživaj na polno in se lepo pripravi na zimo brez morja:) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  9. o fajn si iznajdljiva:)) kar se tice sivanja teh kvadratkov:)) mene malo jezi sivanje k ga kr nikonca hih:))) lep je:)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasen in velik prt si naredila. Malo tudi uživaj na morju, da ne boš samo delala.

    OdgovoriIzbriši
  11. Lep prt v drzni rdeči barvi....uživaj na morčku....sem kar fouš ;-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Lep prt si nakvačkala. Uživajte na morju, ne preveč delat.

    OdgovoriIzbriši
  13. Prt je zeloo všečen. Naša mati je na to varianto davno tega kvačkala okrasne povštrčke, ma mi je bolj všeč v prt izvedbi. Uživaj na morju in upam, da si zbrala dovolj poguma za skok v vodo - saj ima 20 stopinj, no :P

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...