ponedeljek, 12. oktober 2015

NOVOLETNA ZGIBANKA

Čeprav sem jih že lani naredila ogromno in sem imela občutek, da bo dovolj tudi za leto 2017, sem se pošteno uštela za 20 voščilnic....naslovi so se kar razmnoževali, kupček se je manjšal. Škatla je od septembra čisto, ampak res čisto  PRAZNA (nič, niente, nula), fotografije so pa že vse  pripravljene, da vam jih pokažem.  Tale zgibanka je že ena izmed njih.
Prva stran ima samo vijugico, ker se celotna zgodba piše v sredini.





Sam sneg in hosta.....potem pa ta zgubljeni  Tinin revež. Lepim ga  galerijo "Najlepši par",  da bo imel kaj družbe.

Izzivi:

Hvala za vašo družbo in komentar. čao




18 komentarjev:

  1. Vsec, zeloooooo vsec mi je take hosta in csrtkan jelencek. Samo kako lahko tazga cukra spustis samega na potep v tako velik gozd? Se bo zgubil in poj ne bo mogel iti z Bozickom na pot ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vsec, zeloooooo vsec mi je take hosta in csrtkan jelencek. Samo kako lahko tazga cukra spustis samega na potep v tako velik gozd? Se bo zgubil in poj ne bo mogel iti z Bozickom na pot ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. kako je cart, prava zimska pravljica,ta jelenček je tak cuker ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow, to pa je prava zimska scena in gozd je res gost in pol ni čudno, da se je revež izgubil. Super si to spedenala, ni kaj.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau, noro dobra, res mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Aaaaaaa, kolk je tole kjut.
    Super!

    OdgovoriIzbriši
  7. Jooooj Mojca, kakšna cortna voščilnica. To je pa kot pri nas doma, zasneženo do nosu in bogi jelenček, katerega še nisem "nafutrala":) Naredila si pokrajino za znoret dobro. A veš kaj, hudo tvoja fenica sem, ampak več pa res ne gre:), kako naj te še bolj občudujem. Že vidim, da se mi bodo oči še naširoko odpirale ob tvojih objavah. Lep pozdrav in čakam dalje:) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tej voščilnici bi se lahko reklo presenečka....res izredno lepa in domiselna.

    OdgovoriIzbriši
  9. Thanks for playing with us at Christmas Card Challenges this week!
    Monica - CCC DT

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepo zimsko pravljico si nam pričarala, ustvarila si krasno zimsko naravo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca, čudovito zimsko pravljico si pričarala. Vidim, da tako kot pri meni, brez Tininih šablon ne gre :) Pozdravček. Damjana

    OdgovoriIzbriši
  12. zdaj pa ti men bejba povej:)) a ti kej spis hodis v sluzbo kdaj vse to nardis??????
    ma jaz sem cele dneve res v sluzbi pol pa vikend na juris...... kvacka pregoreva:)))
    ma kolk se mi dopade take zgibanka:)) pravljicna mi je:)))

    OdgovoriIzbriši
  13. U, vau, kako lepo si naredila gozd! Super globino si dosegla s smrekami v ozadju. Krasna voščilnica. Upam, da bo jelenček pravočasno našel pot iz gozda, da pomaga Božičku razdeliti darila. Če letos ne bo daril, vemo, kdo je kriv. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  14. Kakšna svetovna hosta. Joj, Mojca...tako zelo mi je všeč!!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Mojca, to je tapravi pop-up ;)
    To je tisto, ko kar skoči gor, ko odpreš ;) Krasen gozdiček z Rudolfom si naredila in vesela sem, da mu ne bo treba bit samemu revežu ;)
    Glede pošiljanja pa poznam to. Najprej rečeš samo temu in temu. Potem ugotoviš, da si še tega in tega pozabu, pa tistemu, ki ti je pisal tudi odpišeš nazaj in nazadnje od 20 pristaneš na 40 in več ;))))))
    Samo jih je lušno delat in veselje poslat tak zajeten kupček ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. Zelo lepa in bogata pop up voščilnica,res si jo super okrasila. Od zunaj izgleda tako nedolžna ko pa jo odpreš pa je naenkrat vse živo.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  17. Saj res nekam izgubljeno deluje tale ubogi jelenček, čisto sam pod zasneženimi smrekami ... Še dobro, da si ga poslala k Tini, tam je našel veliko družbe, ker se njegovi prijateljčki precej uspešno razmnožujejo po naših blogih :))) No, moja dva sta še zapakirana, a ne za dolgo, hehe ... Tvoja voščilnica je pa pravljično lepa!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...