sreda, 7. oktober 2015

OPOMNIK + OBEŠANKA +DARILCE

Velika prozorna krogla, ki se odpre, v njej doma narejena preprosta škatlica in malo novoletnih laskov. Pri tej izdelavi  je potrebno paziti samo to, da je okroglina narejena po velikosti krogle,sama figura je pa prosta po Prešernu...blagor tistim,  ki imajo risarsko  žilico (tukaj je naša  čisto leva).





Tole pa je

/Ne ni lanska škatla ampak letošnja...voščilnice za novo leto so pri meni fertik. 52 jih je v pripravljenosti, da jih decembra odnesem na pošto. .... toliko v poduk tistim, ki mislijo, da smo šele maja ali pa junija....samo tale dež gre mimo, ......2x gremo še spat, potem pa ...panika (pa ne pri meni)...novo leto. /(uh kaj sem žleht!!!!!)

Hvala za vaš obisk in komentar. čao



Lep dan vam želim. čao

16 komentarjev:

  1. Ne me hecat... ti imaš voščilnice za novo leto že takole finiširane. Ženska, kapo dol.
    Mi bomo to delali zagotovo šele decembra.

    Luštno obešanko si izdelala.
    Več ko bo deževnih in turobnih dni, bolj bo pasalo izdelovat tole praznično okrasje.

    OdgovoriIzbriši
  2. !!!!! Pa kaj ga ti hecaš!! Enkrat bi te takole naskrivaj opazovala čez dan, da bi videla, kako zmoreš toliko vsega in kar je najboljše, vse kar narediš je lepo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oppa tole pa je luštna ideja tudi za adventni koledar, ne samo kot okrasek za smrekico - bo prav prišlo drugo leto, za letos bomo še premajhni :P.

    Šjora ti si čist divja z novoletnimi voščilnicami - jaz sem komaj pri idejah, ti imaš pa že polno škatlo....

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, Mojca, kaj boš pa ti decembra delala, ko bomo mi voščilnice pisali?
    Super ideja, tole s kroglico.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo, tale obešanka je pa super in zelo dobrodošlo tudi za darilca. Kar pa se tvoje škatle tiče pa je to švingl, ker si jo že lani začela polnit :)))) Šalim se :) Pridna si ko šus, ampak ti sledim. Letos imam narejenih že rekordnih 3 :))) Kar pa se tiče teh 2x še spat... je pa živa resnica. In trgovine že imajo okrasje za december.

    OdgovoriIzbriši
  6. krasna obešanka, kaka carica si ti, sploh otroci bi bili tega zelo veseli ...
    kar se pa tiče novoletnih, da me ni kap!!!! ti tole "vse je v organizaciji" zelo dobro prakticiraš, vsaka ti čast :)))))))

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj, Mojca, ti si že gotova z voščilnicami?? Potem pa greš pozimi že kar na velikonočne, kajne :)) Oh, ko bi imela vsaj kanček tvoje energije pa bi kar švigala sem in tja! :) Obešanka je pa tako simpatična!

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj, Mojca, ko bi bila jaz tako pridna. Vedno mi teče voda v grlo, da o paniki sploh ne govorim.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ooo samo par dni ti ne sledim in že zamujam kup novosti. Od drevesa s pentljami do super obešanke. V mišjo luknjo pa sem se skrila, ko sem videla polno škatlo prazničnih voščilnic. Ej Mojca, ti si turbo pridna. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Pa si res malo žleht, ko nas takole izzivaš z novoletnimi. No, pa prav je tako, da nas malo brcneš v ...Jaz nimam še nobene, žal, mi enostavno ne znese, pa vsako leto si pravim, da drugo leto jih bom pa prej naredila. Japajade. Tista tvoja obešanka je pa prav simpatična in luštna za male pozornosti. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Sem ostala brez besed (glede novoletnih voščilnic), koliko prestav pa imaš? Res bi te rada poznala, si prava super woman:)
    Obešanka pa je tudi luštna - ponovno presenečaš kaj vse ustvarjaš.
    Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  12. He, he, saj ne, da tekmujem s teboj, ampak zaostajam samo še za 42 prazničnih voščilnic. :-)) Letos mi kar gre, kljub temu, da nisem nameravala startati pred novembrom. Sicer pa ni nujno, da se bo tako nadaljevalo...
    Tvoja obešanka pa je prav simpatična. Lepo si jo scoprala in nikar ne reci, da ti risanje ne gre. Me prav zanima, kaj se skriva v škatlici. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Te moram kar mal razočarat...v škatlici je en velik NIČ....zaenkrat.

      Izbriši
  13. Luštkano obešanko si nardila...čisto po svoje. Saj ni treba da imaš samo šablone....potem niso unikatne....

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, z odprtimi usti sedim pred računalnikom in gledam zadnjo fotko, tekst pod njo sem že 3x prebrala, ker ... težko dojamem, da je nekdo tako fantastično organiziran - vsaka čast!!! Jaz imam narejenih 90 %, ja, samo še nekaj zaključim, pa bo narejena moja prva novoletna za letos - juhej :))))))
    Zelo luštno obešanko si naredila, fajn ideja za drobna darilca.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...