torek, 10. november 2015

HVALA PUNCA-domača naloga (492)

Zahvalnica je za  domiselno papirčkarico....za njene kreativne šablone in štampiljke, za njeno voljo po stalno novih domislicah, za malo šolo , za njeno energijo in prijaznost,  ki jo širi po blogih,....evo, zdajle je sigurno dobila sladkorno bolezen najhujše oblike...ampak, kar je res, je res.

Bokeh tehnika, ki je nastala z njeno plastično šablono in belim flomastrom, distressi v vijola odtenkih za ozadje in to, kar smo jemali prvi dan male šole....ni tako enostavno izdelat kalup za polperlo...o da bi učiteljica videla,  koliko modelov je končalo v smeteh. Preklela in zbobnala sem na kup vse svetnike, pa ni nič zaleglo.
Vse se mi je prijemalo na perle, vosek mi ni in ni hotel ostati vsaj malo na kupčku, takoj se je razlezel...pri Tini je to tako ajmfoh za videti, nimam pojma, kaj sem ga biksala, na koncu sem le nekako prišla do velikega modela. Uspelo mi je narediti tri polperle, ki so dobesedno samo za v malo šolo, o nadaljevanju šolanja se bomo težko zmenili, pa če mi bo tršica še tako šenkala oceno,  ker so....ojej (treningi bodo morali biti bolj temeljiti in vztrajni).   Tale strahec sem pa jaz (lajam veliko, nič ne grizem), ki v roki drži zastavo in na njej je vseeno štampiljka  hvaležnosti za novo znanje, ki ga bom dobila meseca novembra.... PUNCA ("Najlepši par") in HVALA (trg.Mavelu).




Izzivi:

Pa lepa hvala tudi vam za vse vaše obiske in komentarje.

18 komentarjev:

  1. Kako simpatična pa je tale pošastka...krasna zahvalnica!

    OdgovoriIzbriši
  2. pridna, ker si se spomnila :))
    ooo, krasno si tole vse razporedila, tvoje perle so pa čisto fajne in sploh niso tako enostavno, ta pištola ima svoje muhe ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Jej, kako lepo in fejst za tako fejst punco! :) K tebi pa tako vedno rada pridem, ker tule vlada ena posebna energija ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Strašno simpatičen hvala :) Ja, zelo si se potrudila, ni kaj in poskusila, kar je učiteljica pokazala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Učiteljica je zelo mila in sigurno ne boš kregana. Sicer pa vidim same lepe perlice. Verjamem pa, da jih je nekaj romalo v koš.
    Strašansko zanimiv hvala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kolk je tebe fajn brat... faca si, ni kej
    Jst upam, da mi model za po perle izdela moja soseda.
    Mogoče bi pa jaz rabla njej naredit kakšno lepo zahvalnico ;)
    Ne glede na kletvice in ponesrečene poskuse... tale voščilnica je prav super.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lep bokeh in všeč so mi barve. Kljub vsem mukam in kletvicam je izpadla super. Če te pa kaj potolaži, jaz sem imela tudi velike probleme, še posebej s kalupom, ker se mi je tudi silikon razlival, potem sem pa še polperlice komaj ven dobila. Tina res čara. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si izdelala voščilnico po navodilu učiteljice. Sedi - 5.

    OdgovoriIzbriši
  9. Svetovna zahvalnica za "punco", ki jo bo prejela popolnoma zasluženo! Zahvalnici ni videti, da si trpel križev pot ob nastajanju in praf pošastno fletno zgleda. No pa jaz mislim, da znaš tudi ugrizniti, tako da ne vem če se upam bosti s teboj ;)....

    OdgovoriIzbriši
  10. ooo Mojca, kako čudovito zahvalnico si naredila :-))
    Super in zanimivo si se lotila boken tehnike in tudi tvoje perlice lepo pašejo nanjo. Sedi ... 5

    OdgovoriIzbriši
  11. Joj Mojca, kaj bi brez tebe:). Le ne vem, zakaj se toliko ženeš, saj vidiš, da imamo tako super šico, da nam odpusti kikse in kako bi pa zgledalo, da kar naenkrat postanemo boljši od nje:) Lepo počasi, pa bomo zdelali tudi to malo šolo. Ampak vidim, da je pri tebi zelon hudo, saj si že čisto pobledela:) Bodi lepo in kmalu se spet javi:) LP
    P.s.:komentar na tvoj komentar: sem morala narediti objavo, ker sem že hudo potrebovala kakšen tvoj komentar in da slučajno ne bi mislila, da sem se popolnoma upokojila:)) Še 1x LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mojca, najprej en velik hvala,
    ker je na tvojem blogu tako veselo. Ker me s komentarji vedno spraviš v dobro voljo.
    Tvoja zahvalnica je super . Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. hehehe, tebe brat je takoooo noro luštno Mojca :)) Ne vem kje jih pobiraš, ampak res si pozitivček do kraja. Tele perlice so se pa meni že ob gledanju zdele kar zalogaj, mi je že jasno, da pri Tini vse kar je videti simpl, ni tudi nujno simpl. Čestitam za trud, izgledajo meni čisto ok, zahvalnica je posrečena.

    OdgovoriIzbriši
  14. U, super so ti uspele perlice. Verjetno zato, ker si sedela v prvi klopi. :-)) Moje še nastajajo. Počasi... Krasno zahvalnico si izdelala za krasno punco. Pošastika nosi super sporočilo, bokeh pa je čisto poseben in zelo všečen. :-))

    OdgovoriIzbriši
  15. Mojca!!! A tole lepotico `sedi pet` bom dobila jaz?!!! HVALA ti iz <3....že vnaprej sem je fuuuuul vesela... Joj, koliko lepih besed, ti si res čisto preveč prijazna.

    OdgovoriIzbriši
  16. Kako si pa to bokeh tehniko super dopolnila z belim flumastrom. Krasno izpade.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...