četrtek, 12. november 2015

WASHI TRAK IN POJOČE SMREKE (495)

Tina je na  svoji  zadnji   učni uri  krasno pobarvala svoj  embosiran avtek...vse lepo in prav...saj sem probala, pa je bilo ali odrezan motiv ali pa tako malo odtisnjen, da  to ni bilo to, zato sem avto raje zapeljala k vulkanizerju, da mi bo dal gor zimske gume, mi bomo pa občudovali zimsko pokrajino.

 So mi pa v oči padle tudi smrekce na washi traku.....eeeee to je pa zame. Imam kar precejšnjo zalogo, ki je nikakor ne znam uporabit....ma kateremu   navadnemu smrtniku pa pade na pamet, da ga nalepi na papir in ga s kovinsko šablono  izreže....enostavno.
Tudi sama sem si vzela malo umetniške svobode....ker pozimi ni ptic, ki bi veselo prepevalo (z izjemami seveda), so pri meni pojoče smreke (washi trak - notni zapis).
Notranji krog sem izrezala z okroglimi šablonami + vijugice * smrekici v dveh velikostih "Najlepši par", zunanji nazobčan (Sizzix).  Vsi robovi so embosirani modro z bleščicami , prav tako tudi snežinke na nebu,  ozadje pa je narejeno z distressi v treh modrih barvah. Še sneg v tubi, napis na paus papir, ki sem ga prifrknila in nazobčano nakravžljala.






Izzivi:

Lep dan vam želim in hvala za vaš obisk. 

14 komentarjev:

  1. Fenomenalne smreke. Čudovito ozadje.
    Vidim, da bi tudi k tebi se splačalo priti na kako učno uro.

    Kaj jaz vidim... že 495. Pri tvoji hitrosti nas čaka že drug teden jubilejna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čakaj malo...zdaj sem prav morala it pogledat ob kateri uri je Tina objavila video. Ti si pa ekspresna, da si že opravila domačo nalogo. Madonca si ga mogla od ogleda videa ucvret naravnost v ustvarjalnico. Blagor tebi :)) Lepo si nas ponesla v zimo in čutim tisti mir, ki ga prinaša veliko snega. Take dneve obožujem. Lepo bodi in uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno zimsko pokrajino si ustvarila, sploh nebo je perfektno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tale ideja s smrekami in washi trakci je svetovna! :)
    Krasna praznična voščilnica je nastala.Mi je zelo všeč.
    Praznična voščila s krogom me vedno očarajo.
    In tole ozadje je čudovito! :)
    Pozdravček, V.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, Vladka ima čisto prav in res si jo mogla zašibat direkt na ustvarjanje :-)) Ko pa tako sede, kajne.
    Ja, tvoja praznična voščilnica mi je zelo všeč, saj si naredila krasno zimsko sceno, na katero še kar čakam in čakamo. Tudi smrečice so zelo posrečene.

    OdgovoriIzbriši
  6. aha, vidim, da imaš ti tudi skladovnico washijev ... sem si ob smrekici isto rekla, da to pa moram sprobat, da malo zaloge pokurim ... krasna scena je tole, pa te barve, vau ...

    OdgovoriIzbriši
  7. What a lovely design. The snowhills and music trees are so unusual!
    Thanks for sharing with us at Christmas Card Challenges.
    Hugs
    Carol x

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja te tvoje pojoče smrečice so me ponesel direktno na pevski zbor :) Luštne zelo. Celotna pokrajina pa pričara pravo zimsko idilo, ki jo za Božič veselo pričakujemo :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepa. Zlasti nebo je lepo, zelo zelo lepo si senčila.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jej, Mojca...kako je lepa in romantična. Glede embosiranja pa...malo so različni papirji (moj je bil 300g), malo pa Sizzixi. Če ti je ta efekt všeč, se ti splača malo stestirati različne debeline sendvičev (v bistvu mora iti dokaj lahko skozi) in potem boš to rešitev vedno uporabljala :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. Pa dobro, no! Jaz sem šele uspela pogledati Tinino novo čarovnijo, ti si pa že naredila domačo nalogo. Zgleda, da ne bom izdelala razreda.... :-)) Super lepo zimsko pokrajino si izdelala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. A delightfully created card topper .Thanks for sharing lovely card with us at Christmas Card Challenges

    OdgovoriIzbriši
  13. V resnici je še lepša in jaz sem tista, ki sem tole tudi dobila. Mojca hvala še enkrat.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...