torek, 17. november 2015

ZAHVALA

Tole je pa zahvala za....saj ne vem, kako naj to napišem....posožalnica...Bom razložila s kmečko pametjo....nikoli mi niso bile všeč osmrtnice, zahvalnice po oglasih, še vedno se mi zdi bolj primerno in prijazno,  da se  zahvalimo za sveče, rože, pozornost, ki nam jo takrat izrazijo in vse, kar sodi zraven  osebno s pisno zahvalo ali  "posožalnico"......Uh sem zakomplicirala vso stvar, upam, da ste razumeli.

Mogoče je preveč pusta, ampak ker je cvetek dovolj "bogat" (zaščiten tudi s folijo)  se mi zdi, da za tako priložnost dodaten kič odpade.


/še skica za križčkarice/


Danes se izteče  izziv pri Tini in Vladki....http://www.najlepsi-par.si/ko-me-inspirira-42/ - "ZAHVALA" ,  zato k njima lepim  ta izdelek . 

Hvala spet za vaš obisk, prejšnja objava je sladka, tale je malo bolj za nebodigatreba dneve, ampak tudi to mora biti. Lep dan vam želim.  





11 komentarjev:

  1. Lepa in elegantna, za tako priložnost ravno vsega dovolj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa in krasen motiv. Tole križkanje ti gre res krasno od rok.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lep motiv in čisto jasno napisano. Meni se zdi čisto dovolj bogata. Saj veš tisto: manj je več :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si opisala tole "posožalnico". Se popolnoma strinjam s steboj. Pa ne samo, da si jo opisala, tudi izdelala si jo zelo lepo. Tvoji križkani motivi so res enkratni. Hvala za vzorček. Gotovo bo kdaj prišel prav. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav res si jo lepo izdelala za takšno potrebo...vsega na njej je ravno prav. Vedno se razveselim, ko vidim tvoje križce :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo si jo naredila in tudi takšne prav pridejo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ob takšnih priložnostih kič niti ne paše, zato je tvoja odločitev čisto pravilna. Zelo lepa "posožalnica".

    OdgovoriIzbriši
  8. Res elegantna voščilnica....tvoje križkanje pa je res enkratno.

    OdgovoriIzbriši
  9. Glede na priložnost je vsega ravno prav. Čudovita je :)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...