sreda, 6. januar 2016

DARILNA ŠKATLICA

Preprosto všeč so mi, pripravne za sladkarije, kavo...nekaj posebnega so, zato jih rada izdelujem in po spletu brskam za novimi modeli. Te  škatlice ni potrebno lepiti ampak se samo sestavi (jaz sem jo malenkost prilepila  po dnu, da  lepše stoji)- . Video o izdelavi je tule. Velikost je 10cm x 7,6cm (6 kom. Ferrero Rocher).

Najprej pa hvala moji dragi  Nevi za prekrasne pobarvane slikice....res si se potrudila, meni bodo pa še kako prišle prav.
Vse kar je prepovedano je tudi zelo dobro...fotka, sladkarije Ferrero Rocher....pregrešno dobro...:-)). Priznam pa, da ko tole klofam po računalniku, Ferrero že lepo zginja v njami...mojih ustih...., tako da se bojim, da bo škatla prazna kot bi mignil.





Še en bonbon zmažem, potem pa res dovolj (poletje bo kmalu spet tu:-))...ah, dva bonbona se pa res ne splača pustit na mizi, ....
Lep  dan vam želim...pri nas spet kar lepo sneži in se nabira na dvorišču....bo treba spet lopato v roke in optimistično misliti,  da bodo šli na ta način vsi bonboni "ven".  čao

17 komentarjev:

  1. Ta objava pa je sladko-vroča:) in kalorično močna. Verjamem, da ti je teknilo:) Sedaj pa (saj vem da veš), grem na besedo "tule":) En lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš, da se moraš podkrepiti če rabiš potem lopato držati v rokah. Kako bodo pa potem mišice delale, če boš lačna :). Tale škatlica je svetovna in šibam pod "tule" da vidim mušter. Šjora pa je res super pobarvana in prav izzivalno vabi na hrustanje sladkih dobrot ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, ja, tudi pri nas sneži in dokler ne neha, ne grem kidat. Sem že, pa se več nič ne pozna.
    Pri bonbonih ti z veseljem pomagam ;)
    Škatlica pa je zelo sladka, zihr za kakšnega dedca s tako pupo na pokrovu ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tvoja današnja škatlica je 2x sladka, še posebno za kakšnega moškega. Neva res čudovito barva, sem se že večkrat v živo prepričala. Bonbone ti pa tudi jaz lahko pomagam pojesti. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  5. u hudo:))) kaksna bejba je gor:))
    dlih za drazit enga fejst hihih
    ja tudi jazt bi tele boncke papala:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz sem pa že mislila, da imamo novo Nevo, motiv in barvanje se mi je zdelo, prav kot njeno, potem pa preberem, da je njeno.
    Super škatlica.
    Pri nas pa nič ne kidamo, se kar hčerki smučata po zasneženem dvorišču. Ni potrebno veliko tlačit, ker je spodaj asfalt.
    Naj ga tisti skida, ki ga je nasral ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Glede na to, koliko snega je zapadlo, si po moje vse čokoladice spravla ven :) Škatlica je zakon.

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, zelo lepo si izdelala škatlico :-)) Dečva je fantastična!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti si izdelovala tole krasno škatlico in se mastila s sladkarijami, jaz pa sem v času sneženja polagala doktorat iz vožnje po avtocesti. Madonca, je bilo napeto. Si pa super uporabila pobarvani motiv. nekomu bodo šle sladkarije zelo v slast. :-))

    OdgovoriIzbriši
  10. O, kok je fajn tale škalica! Jaz sem šla tudi 'tule' gledat. Super luštne stvari dela tale Linda. Ampak jaz sem očitno bolj blond, pa nikjer nisem zasledila mer. (Morda jih pove, jaz pa nimam zvoka v službi? ) Tebi je čudovito ratala.

    OdgovoriIzbriši
  11. fenomenalna škatlica, grem pogledat tutorial, ker mi je fajn, če ni treba lepit.
    mislim, za kidanje v teh dneh rabiš kakšno spodbudo ... pri nas je fajn, ker se najmlajši trije dobesedno tepejo, kdo bo več skidal.

    OdgovoriIzbriši
  12. Super škatlico si naredila....hvala za postopek izdelave. Sem vesela, da ti motivčki pridejo prav in jih boš lahko uporabila :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Mojca, tale škatlica je pa super , ne samo zaradi vsebine, pač pa tudi zaradi izdelave in ti si res "deklica za vse" česar se lotiš - narediš!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Ti bonboni so tako zelo dobri, njami. Hvala za postopek izdelave škatlice, super si ti in tvoja škatlica.

    OdgovoriIzbriši
  15. Sem gledala najprej, kaj je to za en stil... Ja, Nevin ;)
    Luštna škatlica. Všeč!
    S Fereroti, pa griotami in vsem ostalim imam jaz tudi probleme ali bolje rečeno globoko prijateljstvo.
    Lepo bodi, Duši

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga Mojca, danes po dooooolgem času komentiram po blogih in sem vmes zasledila, da si padla v nemilost pri ustvarjalni muzi - saj je res skrajno nenavadno, da je tvoja zadnja objava stara že 11 dni :) Naj te potolažim, da vsaka od nas občasno pade v to "luknjo", pa prej ali slej tudi vanjo posije kakšen sončni žarek in navdih pride nazaj. Želim ti, da se to zgodi čim hitreje! Potem bo pa vsak dan nova objava, boš videla ;)
    Vse dobro ti želim, Maja

    OdgovoriIzbriši
  17. draga moja na blogu prilozen vzorec:))) upam da ti bo v pomoc:)))))

    OdgovoriIzbriši

"R" kot RUMENA

 Otroška, ki je narejena z novimi papirčki  Wayanay Craft Bird  ....ozadje so akvarelne barve in 3D teksturno ploščo iz  Darilnice Klavdija ...