petek, 13. maj 2016

DISTRESS INKI

Saj ne morem da ne bi!!!!!...lepo prosim punce iz Craft-alnice, da mi za mesec maj napišete opravičilo mojemu okulistu (če mi pa izdate še naslednji izziv, mi boste mogoče morale opravičilo še malenkost podaljšati:-))... vaš izziv z distressi je tako mamljiv, da preprosto ni krivda na moji strani, če spet visim med mojimi papirji. Smo zmenjene????


- kovinska šablona Sizzix (ozadje)
- MD šablona vrtnica, ki sem jo pobarvala z distressi in Wink of Stella bleščicami
- štampiljka napis  ScrapBerry"s
- distressi : - rumena  (mustard seed)...ozadje
- rjava (vintage photo)
- zelena (mowed lawn)
- rdeča (candied apple)
 

 
Izziv:
1. Craft-alnica ....#160.izziv - distress inki
 
To bi bilo to...do naslednjič pa....lep vikend in ogromno ustvarjanja (moje pobožne želje!!!)
 

25 komentarjev:

  1. Mojca, ma veš da, mala malca, zmenjeno! S tvojim okulistom sva si na "TI", tako da ne bo problemov. Edino izziva za naprej ne bo možno izdati..., bo pa opravičilo sledilo, brez skrbi:) Pa tudi pobožne želje imava, glej, glej, zelo podobne. Ogromno ustvarjanja v tvojem primeru pomeni ogromno krasnih in domiselnih izdelkov, tudi tale je tak. Hvala, ker deliš z nami in hvala, ker s svojimi sočnimi komentarji poskrbiš za nasmeh v komunikaciji za ekranom. Pa prosim oprosti, ker bolj malo komentiram, včasih mi preprosto ne znese. Lepo, lepo bodi v teh majskih dneh in naj se ti tvoje pobožne želje uresničijo! lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  2. No, vidim da je z opravičilom urejeno, tako da ni problema :) Bi bilo res škoda, da ne bi ustvarjala, ker potem ne bi nastala tale krasna voščilnica. Zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno, da si si zrihtala opravičilo. Lepo si vse podistresala in nastala je lušna voščilnica za rojstni dan.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, tako je lepo brati tvoje poste in občudovati tudi tokratno voščilnico. Saj okulist bo razumel ;) Vesela sem, da "migaš" in da se ne daš.

    OdgovoriIzbriši
  5. Še ena iz te serije prepovedanih :))) Zelo je lepa. očitno ti vse kipi od idej, moraš dat ven, te čisto razumem :)In nastajajo res čudovite voščilnice Mojca.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi okulist ne rabi vedeti vsega. :-) Računaj na to, da ne spremlja tvojega bloga. :-)) Krasno si ustvarjala. Vidim, da močno trpiš za sindromom odvajanja. :-)) Voščilnica je v krasnih barvah in zelo lepo sestavljena.

    OdgovoriIzbriši
  7. predivna je!
    boje mi se jako sviđaju

    OdgovoriIzbriši
  8. kar okulist ne vidi to ne boli:)))
    al smo mal żleht...... sej se šparaš....povej ti njemu da bi po tvojem vse to bilo lahko pomnozeno x4 pa te je ustavil....
    no mal se mirkej pa mal za naso in tvojo duso:)))
    pridna si pa se prov pipi je:)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Morda pa ti bodo barve pomagale in bo to celo terapija za tvoje oči. Razumem te, da se izzivu nisi mogla upreti. Čudovita je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovito ozadje in prelep motiv vrtnice, mi je prav všeč tvoja voščilnica. Te pozitivne barve bodo res samo pomagale tvojim očem, kot je zapisala Helena.

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca, lepa barvita voščilnica. Zanimivo, ko je kaj pod nujno, ni ideje. Ko pa pride do drugih zadržkov, pa ideje kar letijo. Seveda bi jih bilo škoda spustiti mimo.

    OdgovoriIzbriši
  12. Tvoje zadnje inkaste objave na široko razprejo učke. Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  13. Še ena lepotička s disress blazinicami...res obvladaš. Hvala, da se igraš z nami na Craftalnici. Lp Neva

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, poleg vsega moraš imeti pa tudi nekaj terapije za svojo dušo:) in če je zmerno, ti bo tudi okulist odpustil:) Naredila si lepo in nežno voščilnico in če bi vse te ideje, ki vrejo iz tebe zatrla - to bi bila šele katastrofa:)Lep pozdrav in drži se, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  15. Luštna si, da veš!
    Pa tvoja voščilnica tudi. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Zelo lepo ozadje si naredila,no saj je cela voščilnica nekaj posebnega. Je pa res da moreš paziti na sebe,ampak če se malo pregrešiš tudi ne bo tako hudo.;)Okolictu pa ne bomo nič povedali.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  17. Zelo lepe vrtnice si naredila. In všeč so mi tudi mali srčki na tvojih distressih :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Si me spet nasmejala. Ampak si pa naredila lepe vrtnice. Prav popestrijo tole bedno deževno vreme! Okulist bo pa že razumel, da si vzameš čas za nujno ustvarjalno terapijo.

    OdgovoriIzbriši
  19. Tako zelo žive vrtnice si ustvarila - kar sijejo iz voščilnice... Sem slišala, da žive barve manj utrujajo oči;-) Tudi sama imam že dva tedna recept za očala, pa še nisem našla časa in dokler gre... Pa pravijo tudi, da je treba oči trenirati, ker z očali le bolje vidimo, zdravimo pa ne...Čim več ustvarjalnih trenutkov želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Mojčka, seveda se bo tvojemu okulistu posredovalo naše opravičilo, za vsak izziv bo ena od nas prispevala svoj izdelek, če ti bo le pomagalo.
    Krasno te je brati in krasno je pogledati tvoje izdelke. Ampak pretiravat ti pa vseeno ni treba. Maximum je tri, torej se prosim tega drži!
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici, pa pazi nase. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  21. Zelo lepa voščilnica :-)) Lepo je videt, da kar ustvarjaš in ustvarjaš ... te povleče, kajne, čeprav ne bi smel .-)
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  22. Škoda bi bilo da bi se držala zdravnikovih navodil (sploh ker so šjore poskrbele za opravičilo ;)), ko pa si naredila tako noro dobro voščilnico! Všeč, zelooo vpeč, pa čeprav se zlato blešči :P

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...