petek, 10. junij 2016

MORJEEEEE IN ŠE NEKAJ

Še čisto malo in potem adijo za dva meseca...malo pa me že daje morsko domotožje, zato je nastala tale prva spinner voščilnica z delfinčkom, ki kroži po morskem dnu.
Pisane črke so od "Najlepšega para" a sem imela en problem....nisem našla črke Z, da bi napisala "Uživam!"....na vse notranje strani sem si napisala črke, da bom naslednjič hitreje in lažje našla pravo ampak "z" ...tega ni in ni. Vem da je, samo KJEEEEE ????
Delfinček je moral biti zadovoljen tudi z "juhuhujem!!!!!

 
In ko smo že pri plavanju!!!!  In tisto še nekaj je....ja...čokoladnica. So določeni izzivi, ki te tako pogoltnejo, da ne moreš izplavat, ker se ideje kar rojevajo. Konec koncev je pa ta izziv še koristen (če seveda ne požreš vsebine), ker darilne škatle pridejo vedno prav.
 
Začela sem z 10 dag čokolade, nadaljujem z večjo in to otroško čokolado  Barnijem, ...kdo ve, katera velikost bo naslednja???
 
Velika je 29 x 10 x 3 cm globine.
Čipka je MD kovinska šablona, papir je iz trgovine Mavelu , zapiranje pa je z okrasnim  trakom.


Zadnja stran pa je križčkana slika (ta je bila narejena že lani in žal med njimi ni nobenega medveda), tako da moje oči niso nič trpele. Napis "zate! je kov. šablona  "Najlepši par" , ki sem jo izrezala  2x, spodnji del je zelen moss gumi. Sama slika je pod folijo in prišita s strojem na podlago. Pod sliko sem zavestno pustila prazen prostor, da ko bo potrebno, bom z istim papirjem izrezala še ime darovancu.

 
Izzivi:
1. Craft-alnica #162. izziv - čokoladnica
2.  "Najlepši par" - galerija junij 2016
 
Saj vem, OČIIIIIII....saj ne trpijo preveč, mislim da jim najbolj škodi računalnik in tega se na veliko izogibam, zato se počutim toliko bolje......pri ustvarjanju pa.....res ne pretiravam, mogoče se samo zdi....tega je vsaj za polovico manj, kot je bilo pred dvemi meseci.....si predstavljate, koliko bi šele naredila če bi imela vključen TURBO pogon?????
 
Danes me čaka še delavnica, ki jo je organizirala Marina in po enem letu zatišja mi lahko verjamete, da KOOOOMAJ  čakam, da se začne.
 
 
 
Še mušter in lep vikend vam želim.....do drugega tedna prisežem, da bom čisto tihooooooo kot miška.  čao
 

23 komentarjev:

  1. voščilnica je v prekrasnih barvnih tonih, pa še morska in interaktivna je, juhuhu.
    čokoladnica me je čisto impresionirala s tem kužotom in krasno čipkasto borduro - jo imam tudi jaz, uporabljam jo pa nič ne, itak ... hvala, da si se nam zopet pridružila v craft-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako super si izvedla tisto s krogi na voščilnici. Tud meni včasih izgine vsebina neznano kam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna voščilnica z delfinom in čokoladni škatli zelo lepi. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Wauuuu Mojca, že z morsko si me očarala, Pluto je pa zmagovalec
    lepi izdelki
    lp :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, ta z delfinčkom je super. Moram enkrat to sprobati, še nikoli nisem naredila spinner voščilnice. Čokoladnica je pa prav tako super, pa še ročno izdelan kuža, kaj hočeš še več. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, delfinček z Ž ali brez je super, saj se mu vidi, da uživa:) Super si jo naredila, prav tako pa tudi čokoladnico, hudo simpatična s križčkanim plutonom. To, da boš pa kar 2 mes. odsotna bo pa huda, verjamem pa, da že komaj čakaš. Želim ti, da se spočiješ in uživaš. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca - juhuhu... so tele tvoje čokoladnice :-) Morska je moja naj izbira, saj so počitnice pred vrati ;-)
    Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi juhuhu je super napis za uživaškega delfinčka. :-) Včasih v gozdu ne vidimo dreves. :-))) Si pa čisto padla na te čokoladnice. Obe sta zelo lepi, ampak delfinček zmaga na celi fronti. :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Mojčka, dva meseca brez tvojih komentarjev ??? Težko bomo zdržale, ti si pravi balzam za ustvarjalni svet.
    Vesela sem, da smo tako močno poklicale z čokoladicami. Prva z delfinčkom, ki plava je top. (Tole spiner al kako že praviš moram obvezno sprobat narest) in druga z križkanim Plutonom, joj kok luštno, res si se lepo znašla.
    Hvala, da si nam zvesta v Craft-alnici, pazi na učke. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  10. Uau, tale morska je fantastična. Delfinček je pa res vesel, ko tako skače oz. se vrti. Juhuhu ;) Čokoladnica pa - kapo dol. Ja, me ti ne dovolimo za dva meseca nikamor, ker te bomo preveč pogrešale. No, pa saj si zaslužiš oddih, tako da se naužij še za nas ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovita izdelka. Sploh tale morska je nekaj posebnega. Hudo mi je všeč.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. ojla tale eelfin in kuzek in vse po vrsti carscko:)))

    OdgovoriIzbriši
  13. Tudi ti dve sta super. Čokoladnice ti res ležijo.
    Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  14. Super objava, z delfinčkom in kužkom si zadela v polno.

    OdgovoriIzbriši
  15. Delfin že veselo čofota v morju, ti boš tudi kmalu, ostali pa smrk, smrk.... Lepo si naredila tudi čokoladnice, če pa je vsebina izginila pa tudi nič hudega - v trgovini jih imajo še in še!

    OdgovoriIzbriši
  16. Sem že mislila nate in na to, da boš verjetno kmalu pobegnila na morje. Ja, turistična sezona se začne. Torej akcija in juhej na morje veselo, kot tvoj delfin. Super si skombinirala zadeve na čokoladnici.

    OdgovoriIzbriši
  17. ooo kako fletna morska voščilnica in zelo lepo si se poigrala z delfinčkom. Krasna ideja :-)) Morje pa verjetno res že komaj čakaš .-)
    Tudi čokoladnica je čudovita.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  18. Tehle Barnijev sicer ne maram. (Ja, tudi to je možno, pa če je še tako težko verjeti)
    Ampak v takile čokoladnici pa še tele medvedki delujejo slastno!
    Delfinček pa itak zmaga! Že zato, ker je delfin. Pa še vrti se. Pa še hudo hud napis je zraven.
    Lepo bodi,
    Dusi

    OdgovoriIzbriši
  19. Joj, komaj čakaš, kaj? Krasno si zavrtela delfinčka in tudi čokoladnica je lušna.

    OdgovoriIzbriši
  20. Luštna čokoladnica z kužkom. Simpatićen delfinček, morje. želim si te vroče.

    OdgovoriIzbriši
  21. Sem ravno razmislja, da ti res ne sparas uck. Samo potem nebi gledali tvojih noro dobrih idej in fantasticnih izdelkov. Za frustek si mi naredila skomine po cokoladi, to ni dobro ;-) . Pluton je pa koj padel v uc-je kot nalasc za male in velike otroke :-)

    OdgovoriIzbriši
  22. Delovna kot vedno in zelo lepi in zanimivi izdelki.Kakšna pa je spinner voščilnica pa bom pogooglala.

    OdgovoriIzbriši
  23. Ja pa iščem l kot Lidija:))) In tudi jaz si bom zadaj napisala črke, uporabna ideja. Krasen delifinček, res, čokoladnica prav tako, hvala, ker ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici, lp, T.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...