četrtek, 23. junij 2016

POLETNO-ZIMSKI ADIJO

Pri tej zadnji objavi vas bom malo  ohladila in segrela hkrati.

Pri ustvarjanju zadnje čase res  ne pretiravam, čeprav se to ne vidi ampak nekdo, ki je ustvarjal po 5-6 ur na dan, sedaj pa 1 uro....res je ogromna razlika ...."Kar se mora ni težko!!!! Kvačkanje in pletenje pa je stvar, ki jo lahko delam brez da bi gledala...na pamet.

Naše tamale so dobile poletne bombažne jopice z luknjami.

.



 
Pa še nekaj, kar bo prišlo prav pozimi....2x otroški šal, na katerem je prišita mačka in  pes.



 
Do naslednjič en velik ADIJO....kdaj spet???? Kdo ve...upam, da kmalu, če ne pa septembra sigurno. Če bom imela srečo in bo internetna povezava, se oglasim, če ne pa....lepe počitnice  in dopuste vam želim, pa kjerkoli jih boste že preživeli.  





17 komentarjev:

  1. Mojca ti si res ne daš mira z delom, čeprav je razlika res očitna v časovnem okviru ;). Jopici sta luštni, ma šala sta me tokrat sezula - svetovno izpadedta figuri živali :). Uživaj na morju in se beremo ko nama rata :p.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasni jopici in šala. Malčici sta lahko res veseli, da imata tako babico.
    Lepo se imej na morju. Kakooo bi šla.

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj Mojca, kolk te bom pogrešala:) - tako prijetno je bilo brati tvoje komentarje, pa če tudi so bili na drugih blogih:) Ampak je že prav, da si vzameš en "vornk" počitek - saj vem, da boš vseeno na veliko ustvarjala:) Sicer mi je pa kar žal, da nisem med tvojimi tamalimi, bi dobila takšno super luštno jopico pa še šalček, pa rokavičke.... pa res se lepo imej in kmalu pridi nazaj. En lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, Mojca, res te je pogrešati tu gor. Ampak nič zato, boš pa kasneje nadoknadila (ko tvoje oči malce okrevajo. Čudovito si pletla in kvačkala in blagor tvojim, da se lahko grejejo v teh prekrasnih umetninah. Tudi tebi en krasne, čudovit, doooolggggg dopust in komaj čakam, da te zopet berem :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ooooo a tko??? zapuscas nas in se gres mal potepat....
    no tole je za 10 ker 2x5 je 10....
    pa se cebelca povrh:)))
    zdaj pa strajk: hocemo tvoje komentarje , hocemo , hocemoz....
    upam da sem te nasmejala:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. predivno!
    posebno mi se sviđa maca!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ko greš ti na morje vem, da se je poletje res začelo in tu nekja začnem tudi sama odštevat do dopusta, čeprav je še daleč. Pravzaprav skoraj takrat, ko se boš ti že počasi vračala :) Lepo se imej, ne delaj preveč in uspešno sezono vam želim. Te jopice so krasne, ampak ta dva šala sta pa svetovna. Še jaz bi imela takšnega :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj, Mojca, upam, da še nisi odšla in se boš uspela oglasiti na mojem blogu ... Ta objava je pa znova taka, da samo strmim. Jopici sta takooo lušni, šala pa sta me čisto prevzela! Uau, mojstrica si, da daleč ni take!Če pa si slučajno že odšla ... uživaj na polno in počivaj očke na morski gladini. ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ooo, Mojca bo pa uživala. Želim ti brezskrbne dneve, veliko poležavanja, razvajanja in uživanja.
    Jopice so fantastične in ravno pravšnje za male gospodične. Pa že na zimo se pripravljate :) Krasna šala.

    OdgovoriIzbriši
  10. A lepi jopici , da o šalih ne izgubljam besed kakos ta ljubka... uživajjjj

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca uživaj, kjerkoli že boš. Nasmejala si me, ker si napisala, da za kvačkanje in pletenje ne rabiš oči. Sama delam isto. Če je nujno malo poškilim..pa gre.

    OdgovoriIzbriši
  12. Tako pozno sem prisopihala do tebe, da sedaj gotovo že namakaš noge v morju. :-) Lepo si opremila svoji pupiki za poletne večerne sprehode. Šala pa sta svetovna!
    Uživaj in spočij oči. Se beremo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Mojca želim ti lepo poletje. Naj se ti še tule zahvalim za čudovit šal, ki mi je resnično zelo všeč. Tako rada imam presenečenja. En velik hvala. Čudovito pletenje, jopici za punčki sta prelepi, šale pa itak več kot obvladaš v vseh tehnikah.

    OdgovoriIzbriši
  14. Najprej naj ti zaželim čudovit dopust. Odpočij si, naužij morja in sonca.
    Jopici sta tako cakani, šala pa še bolj. Meni tistega s psom, prosim ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. vse mi je všeč-od barve do izvedbe, do izdelkov..... Uživaj!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Uau,samo strmim v kuža in mucka na šalu! Krasna sta...

    OdgovoriIzbriši
  17. ooo Mojca, krasni jopici in šal si naredila. Malčici sta lahko res veseli, da imata tako krasno babico.
    Uživaj na morju!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...