sobota, 27. avgust 2016

VABILO V...

PODVODNI SVET  s pomočjo CC šablon.  Mmimogrede, a sem že povedala, kako so mi všeč...jap, menda že milijonkrat  ....Danes vas povabim, lepo na easy, mirno, brez zoprnega hitenja, ki je bilo v teh dveh mesecih pri meni....




Tale zate je namenjen naši Emi, ki je v tem tednu  upihnila 2 svečki. ŽE 2 svečki. Voščilnica v obliki  box -zgibanke v obliki knjigice( malo sem šparala na papirju zato je brez pokrova).






 
Voščilnica je zapakirana v  albumu, ki sem ga naredila prav za ta namen.
Delavnica pod vodstvom Marine ....komaj sem čakala, saj že skoraj dobro leto in pol nisem bila na nobeni.Po taki "suši" je bil to resnično pravi  balzam za dušo.
Tole je album narejen na delavnici....
 


 
Tole pa je moj čisto samostojni izdelek.







 
 
Izzivi:
 
1. Cottageblog #5. izziv -Birtday card
2. "Najlepši par"-galerija avgust 2016
 
Nekateri smo zaključili s poletjem, nekateri ga bodo šele začeli, čas pa leti....ne pomnim, da bi še kakšne počitnice  oddivjale v šesti brzini, kot so letošnje. Sedaj pa bo treba v  roke prijeti  fascikel na kateri piše novoletne šablone in škatlo z novoletnimi štampiljkami....bojim se, da letos oktobra še ne bodo zapakirane moje novoletne voščilnice. Od sedaj naprej se bom morala držati pravila: Božička!!!! ...."manj govori in več naredi!!!!
 
Pa lep dan vam želim in ....da ne pozabim, prijetno vas bo spet brati in čvekati z vami. 
 
 
 
 
 
 
 

20 komentarjev:

  1. Mojca dobrodošla nazaj. Za vašo Emo si izdelala čudovito zloženo voščilnico. Pa oba albuma sta super, ni kaj. Ogromno vloženega dela. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. o, dobrodošla! same mojstrovine si pripravila za tvoj povratek, si pa dobra z vsemi temi albumi in voščilnico, ki zgleda tudi njim podobna, vsaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  3. čao!
    lijepo te opet vidjeti!
    sve je predivno!
    bila si vrlo vrijedna!
    Fiki

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobrodošla. Tole si se resno lotila za Emo in izdelala čudovit podvodni svet. Se strinjam s tabo, da so CottageCutz šablone čudovite. Me pa veseli, da mi ne boš slabe vesti zbujala že oktobra s pripravljenimi voščilnicami ampak morda šele novembra ;-) Ne dvomim, da ti bo decembra uspelo v vsakem primeru. Pozdravček, K

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau, sami krasni izdelki. Tale podvodni svet je pa nekaj izjemnega. Čudovito! Si pa imela srečo, da svečki nista ugasnili pod vodo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, kakoooooo si bila že pogrešana tukaj gor. Skrajni čas, da si zaključila dopust in da se nam zopet pridružiš. Tudi tokrat prave mojstrovine iz tvojih rok. S CC šablonami pa res znaš čarati. Čestitki Emi za 2 svečki. Ja, otroci res hitro rastejo. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja album je prečudovit...povem iz prve roke :)...treba ga bo samo se okrasiti z slikicami (verjetno novembra,ko že ne bom vedla kaj bi počela sama z sabo :) ).

    OdgovoriIzbriši
  8. No, sem te že fino pogrešala ;) Letošnje poletje je res nekam izginilo. HB še za te sončne dneve, da še ni treba v bunde ;)
    Delavnice so super in izdelale ste čudovite albume. Sam tvoj je pa prav poseben, saj si ga delala za vnučko in si se res potrudila. Morski svet je čudovit in šablone so res krasne. Tudi sama sem si jih nekaj privoščila ;)
    Dobrodošla nazaj.

    OdgovoriIzbriši
  9. Super da si nazaj, sem te tudi sama pogrešala. Sem prav z veseljem na easy prebrala tvojo čudovito objavo s prekrasnimi izdelki za vnučko. Res srčno. Tudi sama sem bila na delavnici pri Marini in sem vedno navdušena.

    OdgovoriIzbriši
  10. Naredila si prav krasne albume in voščilnice. Všeč mi je, ker si uporabila same živahne barve; ravno prav za majhno deklico. Dobrodošla nazaj po poletnem odklopu!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovit podvodni svet si pričarala. Tele mavrične ribice so res krasne. In tudi celoten album je res lepo darilo.

    OdgovoriIzbriši
  12. Wow, tole pa je čudovit podvodni svet in koliko enega prelaganja in zanimivega dogajanja. Vaša Ema bo navdušena. Jaz pa sem vesela, da si se nam po dolgem času javila. In se popolnoma strinjam s tabo, da čas ne samo leti, ampak brzi in letošnje poletje sploh.

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj z dopusta pa takšne krasotice pokažeš..prelepo!

    OdgovoriIzbriši
  14. Dobrodošla nazaj :)
    Čudovita morska voščilnica in čudovit albumček za malo Emo.

    OdgovoriIzbriši
  15. Dobrodošla nazaj! :-) Krasno si ustvarjala. Tale albumček, oziroma slikanica za Emo je čudovito darilce. :-) Super babi, kaj pa drugega. Tudi voščilnica je prva liga.

    OdgovoriIzbriši
  16. Dobrodošla nazaj na naših blogih. Tvoje šaljive komentarje in objave sem prav pogrešala. Kot vedno nas presenetiš s kakšnim prelepim izdelkom. Kaj naj rečem....wauuu , res lepo in vloženo veliko dela in potrplenja. Bravo babi.

    OdgovoriIzbriši
  17. Živjo Mojca, imam kar slabo vest, ker se že tako dolgo nisem oglasila .... Vesela sem, da si spet med nami :-))
    Zelo lepo podvodni svet si ustvarila in albumček je čudovit in bo lep spomin. Pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  18. Živjo Mojca, imam kar slabo vest, ker se že tako dolgo nisem oglasila .... Vesela sem, da si spet med nami :-))
    Zelo lepo podvodni svet si ustvarila in albumček je čudovit in bo lep spomin. Pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  19. Babi tole pa je bil projekt! Fantasticna morska idila-ribice so zakon:-) ! Zanimiva zgibanka-tole pa moram probati 1x ob priliki :-P .

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...