sreda, 21. september 2016

JUPIJEJJJJJ...KONEC JE

Zadnji dve za 2017.....vesela ko marela....en velik posel končan...Decembra samo pobrišem prah z njih in veselo na pošto:-))....Zdaj lahko začnem razmišljat o izdelavi obvestil - rezervacij , ki jih bom pošiljala mojim morskim gostom v marcu 2018...


 
Izzivi:
1.  Holly Jolly Christmas  - #81. tehnika prebadanja ali šivi (prebadanja je bilo zelo veliko, tako da upam, da lahko prijavim to voščilnico na ta izziv!!!)
2. "Najlepši par"  - galerija september 2016 (oba napisa  in  sneg na spodnji voščilnici)
 
 
 

 
Kot dokaz...točna cifra za voščila 2017 je 64....počasih jih bom kazala v objavah, sem pa vesela, da sem od zdaj brez brige in da bo nastajala  (če bo volja seveda) že serija 2018....ampak zelo zelo  na easy. 
 
 
Lep dan vam želim in hvala za vaš obisk.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 
 
 

14 komentarjev:

  1. Oh si ti pridna in organizirana. Jaz kar nekaj izdelujem, decembra, tik pred zdajci, bom pa izbirala, kdo bo kaj dobil.
    Tale križkan pingvin je tako zelo zelo lep. Krasna je tudi druga, s snežakom, čudovito ozadje si mu pričarala.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Ujej, pa ti si super pridna in zelo dobro zorganizirana.
    Lušne križkaste so nastale in tudi tista s snežakom je kjut.
    Kaj naj rečem? Verjetno si prva, ki je z delom že končala ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zakaj si pa že znamke nalepila, bi ja šla uveljavljat na pošto popust na količino in pravočasno oddajo. Sicer pa je gotovo katera težja od A in si si popust vzela sama. Jaz imam vsako leto probleme na pošti.

    No sedaj pa še zares: vse pohvale za pridnost, izvirnost, spretnost in še marsikaj.....Te bom skušala dohiteti vsaj do oddaje na pošto in pa kdaj bi bila rada tudi v tvoji koži in si rekla konec je dela. In kaj bi jaz potem delala. Imela bi čas bolj v detajle občudovati tvoje izdelke. Mojca res kapo dol, kaj vse ti znaš, pa ne samo to, tudi lotiš se in pokažeš izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke. Mislim da med nami ni veliko tako urnih in urejenih kot si ti. No pa da slučajno ne bi koga užalila. Sama sem sicer redoljubna a toliko vnaprej in organizirano mi stvari pač ne grejo. Voščilnici, ki si jih danes pokazala pa sta resnično krasni.

    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  5. vsaka ti čast, ker ob pogledu na škatlo me je pa skoraj kap - prav vse že imaš pripravljeno, pa ti si neverjeta!!! prav občudujem to tvojo legendarno organizacijo :)) in ta pingvinko je tako cart.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa ne morem verjeti. Spet si nas vse prehitela. Sej bi si dala izziv, da te naslednje leto prehitim ampak je brez veze. Super je tale tvoja organizacija ampak ni ga čez adrenalin decembra, ko zadnjo noč pred božičem ugotoviš, da ti manjka še 10 voščilnic ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. ooo hudo:))) a se sploh da to komentirat al samo fovsijo zganjat

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca...tvoj power je prav neverjeten. Prav fascinantno mi je videti tako lepo pripravljeno škatlo!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Kaaaaj???? Pri koncu si že, pa je tu šele prvi jesenski dan :) Neverjetna si in tisti kup, lepo zloženih v škatli, ja fantastičen.
    Zadnji dve sta čudoviti!

    OdgovoriIzbriši
  10. Snežak in pingo sta zelo simpatična. Uau, ti kar zavidam, da imaš že vse praznične voščilnice narejene ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. aa hudo... ti si res čisto divja, jaz nimam niti v mislih, kaj bo delala, vsekakor pa vem, da ne bom KUPILA nobene novoletne šablone, nožka...karkoli, ker imam nekaj stvari od lani - še zapakiranih :-)Krasna pingvinčka :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Madonca, si hitra! Vse že narejeno, jaz pa še začela nisem...in takle nakrižkan pingo, vzame kar nekaj časa.

    OdgovoriIzbriši
  13. Sedaj me bo pa konec od sramu. Jaz namreč nimam narejene še NITI ENE SAME praznične voščilnice. Komaj sem se pretolkla skozi tvoje objave, saj je bilo veliko vsega za občudovati. Kako ti uspe toliko križkati? Tista za zeta je tudi prva liga. Pa Tino si razveselila s krasno voščilnico in zapestnico. Ampak te praznične mi pa ne grejo iz glave... :-)))

    OdgovoriIzbriši
  14. Neeeeveeerjetno - ob tem kupčku pa resnično človek lahko samo še zajeclja:). Kapo dol, sicer pa ostajam brez komentarja:))) Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...