četrtek, 15. september 2016

ZIMSKI ŽARKI

Juhuhu, nastajajo.....počasih ampak gre. Letos sem se odločila za manjši format 10x10 cm. CC -jevke se nimajo časa ohladiti...


 

 
Izzivi:
 
1. CottageBlog #6.izziv - Holiday
2. "Najlepši par" - galerija september 2016
 
To je to za danes...hvala in čao

22 komentarjev:

  1. Oh, Mojca, kako so pa lepe!Čudovito ozadje, krasen snegec in tako lepi izrezki. Čudovite so vse po vrsti, tudi barva je krasna, res si zastavila lepe voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  2. ooooo to pa so novoletne lepotičke....res so krasne in zelo elegantnega videza

    OdgovoriIzbriši
  3. A temu ti rečeš počasno nastajanje? WOW, pa toliko naenkrat. Tile žarki jim res super pašejo in snežna pokrajina te kar zanese tja, na sneg, med jelene in Božička.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo waw, Mojca! Tokrat se prva oglasam. ;) Pa se je zacelo praznicno ustvarjanje! Moje bo se moralo pocakat. Prekrasen komplet praznicnih voscilnic sneznega meteza! Svetovno si uporabila zimske zarke in tiste s cerkvicami so mi res hude ter nezni beli izrezki! Super, upam da ne bos huda, ce si idejo shranim in jo kdaj tudi uporabim. ;) Všečne so pa vse se pa se! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, te tvoje zimske so pa take ta prave, kar začutiš ves hlad, kako potegne s severnega tečaja. Ker pa so narejene s srcem in pridno roko, se na vsake toliko časa led malo odtaja, tam pa posije žarek. No v glavnem, super so, ti pa tudi super pridna. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. wow! pre pre super su!
    jako lijepe!
    pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  7. Uau, res so krasne. Ti žarki so res super. Prav me spominjajo na sončen zimski dan, ko se tako lepo vse blešči.

    OdgovoriIzbriši
  8. Oo, si čisto noter padla. Super ti je šlo in nastala je prava mala četica prazničnih voščilnic. Tiste s smrečicami in cerkvijo so mi naj, naj.

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Mojca. Najprej ti naj povem, da imam danes okrog vratu tvoj šal - tvoje darilo in da se vse sodelavke čudijo tvoji tehniki in prelepemu metuljčku. Toliko o naslovu tvojega bloga in seveda hvala tudi za tvoj komentar na metuljčici. Zelo všeč mi je ideja z zimskimi žarki in sneženjem za ozadje. Vsa izbrana belina pa popestri tvoje prve in čudovite praznične voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasne praznične voščilnice :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca...ta serija mi je pa tako lepa...žarki in snežinke-nikoli si ne bi mislila, da so tako krasna kombinacija!

    OdgovoriIzbriši
  12. o vau, kakšna prekrasna serija, tako lepo pridejo ti žarki in vse te pokrajine ...

    OdgovoriIzbriši
  13. Prelepa serija, kdo bi rekel, da žarki tako lepo pašejo na novoletne...čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  14. Veš kaj Mojca, spet nam vzbujaš slabo vest ko si že tako pridna s prazničnimi. Ampak so pa čudovite vse po vrsti in krasna ozadja si naredila, prava zima. Lp

    OdgovoriIzbriši
  15. Mojca, tole je prečudovito. Super kombinacija barv, izrezov in prav vsega. Zelooooo so mi všeč. Le kdo ne bi bil vesel tako lepe voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  16. evo spet jaz bom postena in povedala po pravici vzorcek srm nasla pri naztazia.com ima vsecne ideje:))))

    OdgovoriIzbriši
  17. Kako lepa kolekcija, ena voščilnica lepša od druge :-) Že diši po zimi, po praznikih... Zelo so mi všeč, Majda

    OdgovoriIzbriši
  18. Joooj, MOjca, mimo te tvoje prečudovite objave pa res ne morem in se bom ustavila in pustila komentar, sem si rekla. :) Ker tele voščilnice so pa takooo lepe in kako dobro pridejo modri žarki! Prekrasne so prav vse!

    OdgovoriIzbriši
  19. Krasne so!
    In 10x10 je super format. Itak!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...