ponedeljek, 31. oktober 2016

ROJSTNI DAN 2x

Martina  ima vedno frej na svoj rojstni dan ...(že od leta 1929 je na koledarju ta dan   rdeče obarvan)..1. november. Pozabite na letnico in je ne primerjajte s to visoko frkotno  "30" letnico (lahko boš dala za kavo, ker sem te malenkost pomladila:-))...) Ker je ta dan vedno vremensko nepredvidljiv in ker se že pošteno bližamo zimi..... da je ne bo zeblo okoli vratu......


 
/shema/
 
 Da pa bo   komplet  v celoti,  še čestitka.
 
/Ozadje je delo  Darje , ki mi ga je  poslala....moj doprinos temu ozadju je samo malo špric bele barve./
 
 

Vse najboljše draga Martina in vesela sem, da se poznava ....(menda me doma čaka tvoja zahvalnica...jutri se vračam, pa se ti oglasim....saj vem da je sigurno za dol past...hvala ).

Zdaj pa druga mačka, ki praznuje 31. oktobra....zase pravi, da je OLDPUNCA, jaz pa pravim, da je daleč od old....  Draga Sonja....poznam te že 4 leta, staraš se prav nič, od mladosti te kar razganja, idejno da ne govorim...skoraj z vsako objavo me pri vsaj enem izdelku sezuješ...ko že misliš, da si videl vse...BUM.... Njo je tako fino obdarovat, ker vem, da nikoli ampak res nikoli ne bom zgrešila... fetiš na zapestnice.....eno sem zažgala samo zate.

 




 

 
Ker sem uporabila čipke  in napis od  "Najlepšega para", jo lepim v galerijo oktober 2016.
Obema želim vse naj  naj......

 
 

17 komentarjev:

  1. Mojca, a nisi na dopustuuu? No, kakorkoli. Lepa darila si pripravila za naše punce in čudovite voščilnice za zraven. Uživaj še kak dan na off.

    OdgovoriIzbriši
  2. Še tukaj en veeeeeeeelik HVALA za vse!
    Ta šal bo prišel še kako prav. In koliko dela je vanj vloženega, si lahko le mislimo. In seveda hvala za čudovito čestitko (a si tudi ti reciklirala Darjine osnove ;)
    Tudi Sonja je srečna prejemnica čudovitega darila. Les in še vgraviran povrh je vedno IN. Tudi čestitka v toplih sončnih barvah je čudovita.
    Uživaj še naprej in še malo za nas ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Mojca, saj pravim, da zažigaš. :-) Hvala za zapestnico, za voščilnico in hvala, ker misliš name. :-) Tudi Moi si prelepo obdarovala. Super si!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo od tebe da tako misliš na vse in jim nareiš nekaj tako čudovitega.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo Mojca, kako si bila spet pridna in podarila same čudovite stvari :-))
    V šalu je res videti veliko tvojega časa, v zapestnici pa je tako lep vzorček. Tudi spremljevalne voščilnice so čudovite.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, naša Mojca pa res nikoli nikogar ne pozabi. Tudi tokrat si se izkazala s čudovitima dariloma in voščilnicama. Prejemnici sta, kot sta napisali, zelo hvaležni, kar pa je najbolj pomembno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca, spet bom ponavljala, da si ti ena naša dobra duša, ki nas pridno obdaruješ in razveseljuješ. Čudovite izdelke si spet pripravila za obdarovanje in razveselila dve fejst punci. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, prekrasno si ustvarjala. Sploh tale šal....uuuaaauu lep.

    OdgovoriIzbriši
  9. res, neverjetna si, prekrasna darila (tale šal res vau vau), kot znaš le ti in seveda voščilnici, pravi krasotici!

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojca, kako pa znaš ti razveseljevati slavljenke!? Čudovit šal, ki bo še kako prišel prav. Pa darilce za Sonjo - krasno. Tudi voščilnici sta mala mojstrovina.

    OdgovoriIzbriši
  11. Si kot vila iz pravljice, ki s svojimi prekrasnimi izdelki seje veselje naokoli. Ponovno je vse tako lepo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Prelepo. Kdaj imaš čas vse naredit. Pa še na dopustu si. Pričakovalo sem objavo pletenja, sedaj pa vse drugo: kvačkanje, zapestnice, čestitke.

    OdgovoriIzbriši
  13. čudovito:)))) lepo si jih obdarila:)))

    OdgovoriIzbriši
  14. Obe si tako lepo obdarila. Ti si res neverjetna.

    OdgovoriIzbriši
  15. To je noro, od kje ti vse to? A copraš? saj vem, zdaj je bil ta praznik, ampak vseeno :):) Šal je vrhunski, kot tudi vse ostalo. In hvala ti za zahvalnico in čajčke, ki si mi jih poslala.

    OdgovoriIzbriši
  16. Lepo si ju spedenala. Krasno in eno in drugo.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...