nedelja, 27. november 2016

EGO OBJAVA....VSE JE ZAME


Mislim da sem vsem dolžna objavo in VELIKO ZAHVALO za vse, kar ste mi pripravile na srečanju....ko človek že  pozabi na nebodigatreba 50 rojstni dan, ko že misliš, da je vsega konec, ..... prideš ves happy na srečanje ustvarjalk in potem.....potem ti 41 žensk  da jasno vedeti, da je ne bom odnesla tako na easy.   To pa je bil surprise. Ne ostanem velikokrat brez besed (to ste se zdaj najbrž  že navadile), ampak včeraj, ...včeraj pa mi je zmanjkalo besed.....PRESNETE BABNICE, NE MARAM PRESENEČENJ, SPLOH PA NE PRED POLNO SOBO in če bi v tistem momentu imela možnost , bi glavno pobudnico  pri tem dejanju ugriznila (na sumu imam dve na žalost sem manjša od obeh, tako da jih tudi ugriznit ne bi mogla )  ampak, ko pa se vse skupaj malo poleže, jaaaaa priznam,  prijeten občutek, ki ga ne bi želela zamuditi za nič na svetu....Happy odšla tudi s srečanja. 
 
Hvala punce za vso prijaznost, Andreja tebi  in Maji (žal je zbolela) za vso  organizacijo...Martini za ... tole...ne samo da je ustvarjalka, tudi pesnica je postala....bivši štajerski sonček, ki sije na dolenjskem obrobju.
 
 
 
  Ne bom vas vseh naštevala, mi je v veliko veselje, da sem spoznala še nepoznane obraze, vse ste super,  in res še enkrat HVALA LEPA VSEM  za šopek in za ostala darilca.
 

/tole je vse njami...Sonjina figova marmelada, Renatin Toblerone in kofetek za na koncu pa še Mozartove Tinine kuglice.....se strinjate z mano, da po temle ne bom ravno anoreksična.

Nerazdružljive sestre Vilinke...Nataša in Emina...še zdaj ne vem katera je katera ampak mi je bilo v veliko veselje, da sem vaju tudi v živo spoznala in hvala tudi vama za tole prečudovito dietno tortico in z vsemi željami, ki so krasile škatlico.
 

Darja ....tudi če ne bi napisala zraven tega darila imena, bi vse vedele, da je to njeno ....že druga runda....pretiravaš, kot vedno ampak tak komplet imeti v svoji zbirki....z veseljem sem egoist in zavpijem MOJE JE. Hvala tudi tebi.
 
Ne smem pozabit še Tinine  in Vladkine  prve knjige, ki sta ju izdale. Je že prebrana....kaj prebrana....požrla sem jo v momentu. Kapo dol obema, prišla bo vedno prav....še ne vem vsega, še veliko se moram naučiti.
 
 Da pa le ne bom danes tako egoistična, ker to res ni v moji naravi, vam pokažem še tole: 50 komadov mini darilc, ki je nastalo za včerajšnje srečanje. Upam, ste jih dobile vse.
 
 
/tole jih je samo prvih 30, potem pa jih je nastalo še 20....ženske so se kar prijavljale in prijavljale in prijavljale :-))💮



 
Prijetno, zabavno (odštejmo par sekund nočne more, ki je že pozabljena....ne vem če je res....celo noč nisem spala, ker so me dve strašile😏😏😏),.....se že veselim naslednjega srečanja in upam, da spoznam še ostale, ki jih ni bilo na srečanju.
 
 
 

17 komentarjev:

  1. Mojčica, še tukaj tebi hvala za darilo, res si se potrudila in naredila 50!?! Kapo dol.
    Tisto s presenečenjem je moralo bit, drugače te itak ne bi bilo ;) Pa če ne bi bila taka sončica, se tudi punce ne bi potrudile, tako pa so bile takoj vse ZA.
    Kaj naj rečem, ostani takšna, kot si, ker si super punca.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vtisi po takih srečanjih so vedno lepi, žal tokrat meni ni uspelo. Vidim, pa da si se imela krasno-lep pozdravček in krasna darilca si prejela
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca draga, kako si želim, da bi lahko bila z vami ... Še dobro, da smo se nekatere tudi odjavile, kajne ;);) :)))

    Fino ste se imele in prav uživala sem v tvojem odzivu na presenečenje! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. ti si ena in edina, hvala tudi tebi za vse!

    OdgovoriIzbriši
  5. SEm že zvedela, da je bilo prekrasno. Lepe svari od tebe in zate, saj si zaslužiš.

    OdgovoriIzbriši
  6. No, pa je le uspelo, da si vsaj enkrat ostala brez besed. :-)) Hvala za darilce. Zelo si bila pridna, da si jih izdelala v takšnem številu. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj, pa ne morem verjet, da smo te enkrat tako presenetile, da si za minuto ostala brez besed, ampak samo toliko, da si zbrala misli in potem je bilo vse po starem. Super te je bilo osebno spoznat in verjamem, da se bomo še srečevale. Hvala tebi za vse pozornosti in darila, s katerimi nas presenečas. Lep dan je bil včeraj, na nočne more pa je res najbolje čimprej pozabiti.

    OdgovoriIzbriši
  8. He he res lepo od obiskovalk , da so te presenetile in da si ti osupnila in ostala brez besed.....škoda , da to nisem v živo doživela.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ojla Mojčica, me prav veseli, da smo ste uspele vsaj malo presenetiti in ti vzeti besede:))). Sem vesela, da sva se spoznali, sedaj bojo najina "druženja" lahko še bolj pristna:))). Hvala tudi tebi za darilo in bodo tako fejst še naprej, pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  10. Super ane, tako presenečenje :))Kakor ti verjamem, da ti je bilo sprva neprijetno, pa so to res neprecenljivi trenutki, ki bodo vsem še dolgo greli srce. Mojca, ti si pač pozorna do vseh, z darilci in prijaznimi komentarji in lepo te je imeti v tej naši ustvarjalski druščini :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ooo, kakšno prijetno presenečenje so ti pripravile. Super so in super si ti. Pa kar 50 darilc si naredila??? Pozorna kot vedno.

    OdgovoriIzbriši
  12. Vesela sem, da sem ujela presenečenje vsaj za rep. Če si kdo zasluži takšno presenečenje, si to zagotovo ti. Vedno znova skrbiš za naš smeh in dobro voljo. In to, da te pustimo zaprtih ust je tudi dosežek :)))) Hvala tudi tebi za darilce in kapo dol, da si jih toliko izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  13. Lepo te je bilo videti kar malce ganjeno, sem vesela da je presenečenje uspelo. Zaslužiš si to. Spet si se potrudila in izdelala krasna darilca, res si pozorna in super. Ostani takšna še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  14. joj res si frajerka koliko daric si naredila in mučila svojega bogega sizzixa - hec. Me veseli, da sme te končno spoznala v živo in se veselim naslednjih srečanj :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. :-) pravijo, da psički, ki lajajo ne grizejo in glede na to, da si tudi ti dobila lično pručko ter z njeno pomočjo malček zrasla... res sem vesela, da sem še v živo začutila tvojo neizmerno življenjsko energijo, ki tako zelo odseva na tvojem blogu.. Hvala za svečke in idejo - jo v kratkem ukradem, le da ne 50 x :-) Hvala tudi za vso podporo - tvoje besede se me resnično dotaknejo in moja mantra je postala: uživaj v vsem, kar ti je dano! Zato uživam tudi v tvoji družbi :-) Sončka ti pošiljam Majda... in NE, pomaranče nisem izmaknila atu medvedu, se s takimi stvarmi ne ukvarja - kupila sem jo v "tvoji" družbi zadnjič v Rayherju za prav posebno presenečenje s pomenom :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala za darilce, krasno je. Se mi zdi, da si izdelala že septembra, glede nato, da si tako organizirana.. Na tvoje pripovedovanje z srečanja, bi jaz rabila nekaj navodil, kako to doseči. Saj nekaj si povedala na to temo, ampak v tistem čebelnjaku moji možganom ni uspelo vse shranit. Me veseli, da je presenečenje uspelo.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...