torek, 8. november 2016

VESEL RUDOLF

 Danes pa malo lepši naslov, čeprav se je tudi ponedeljek dobro končal... Metuljčica  leta po svetu in skrbi za to, da ne padem-o v depresijo....prijetno, koristno, zabavno.....zdravilno. Hvala.

Tale Tinin Rudl je danes še prav posebno dobre volje, saj je tudi pri nas začelo snežiti...prve snežinke ....sicer med dežjem ampak jih  je prijetno gledati, saj napovedujejo prehod v nekaj novega... drugi letni čas....in pa menjavo gum še ta teden....ziher je ziher.



 

 
Podlaga  nekaj odtenkov modrih in vijola odtenkov, špric z vodo , nato pa embosiranje štampiljke snežinke z belim perla prahom .
 Kovinska šablona "Najlepši par" številke so izrezane z moss gumo, prav tako jelenov nos.  Na kapici je cof in obroba, ki sem jo naredila kar z belo pasto, da je 3D učinek.  Mini zvezdice in smreka pa so darilca, ki jih Tina tako rada zapakira ob nakupu v njeni trgovini.
 
Voščilnica gre na ogled v:
1. galerijo "Najlepši par" - november 2016
 
Lep dan želim.
 
 
 

11 komentarjev:

  1. Ne bom komentirala letnice... Voščilnico si pa zelo lušno izdelala. Všeč mi je, da je tako živo pisana. :-) Pri nas tudi sneži.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale pa je prav nagajiva in vesela in res izraža, da si po ponedeljku že veliko boljše volje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa res, a to je že za še naslednje leto? Zdaj se bomo pa ostale vprašale kdo nas spravlja v depresijo.... :):) Simpatična in navihana je.

    OdgovoriIzbriši
  4. No, to je pa lepo, da ti je Rudolf popestril torek.
    Vidim, da se prav fino zabava in tokrat sva bili mi2 na isti valovni ;)
    Pri nas je medtem že samo snežilo. Jaz sem šele potem, ko sem že pofotkala ugotovila, da moja jelenčka nista pobarvana in sem enega naknadno ;)
    Mi je pa tvoj dosti bolj všeč ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super naslov in še bolj super voščilnica, tale jelenček je prav prikupen in všeč mi je da smo ustvarjalke na isti valovni, danes je tudi pri nas malo snežilo, se mi zdi, da smo vse bolj praznično usmerjene.

    OdgovoriIzbriši
  6. Seveda je snežilo, saj sem vam vsem iz našega konca poslala sneg, jaz ga imam za začetek dovolj:). Lahko ga za nekaj časa obdržite. Da pa takole pošiljaš voščilnice z napako je pa tudi hudo. Mislim, da je Rudlček ob tej letnici kar malo zgrožen:). Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  7. Daj no daj, v letnici si se pa zmotila, ha ha. Jaz jih še za letos nisem naredila, ti pa že za drugo leto. Zelo je lepa, všeč mi je podlaga, ki si jo zelo lepo izdelala. Jelenček je pa itak simpatičen. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Mislim, a moraš...
    Saj načeloma vse vemo, da delaš za 2018 škatlo, medtem ko smo me še za 2017 komaj kaj naredile...
    Zdaj pa tako očitno.
    Drgač pa še všeč... ampak, a res morš :)

    OdgovoriIzbriši
  9. o hudo bejba:)))
    nic te ne ustavi hihih vse povrsti sem precekirala vse super ampak zame zmaga štrikarija jopica zelo zelo cortik:))) bravo bejba:)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Moja "škatla" za 2017 je še prazna, daj pošlji mi nekaj, da me premakne. Moje sive celice so odpovedale.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...