sreda, 2. november 2016

VROČI NOVOLETNI PRAH


Konec dopusta, morje adijo do aprila......modra barva za spomine nanj....embosirana štampiljka bele barve z bleščicami, nato pa modri odtenki distress barve in malo vijole. Tudi snežinka je embosirana in to 3x, da pride bolj do izraza.



 
Izdelava pri drugi je enaka, samo da sem uporabila šablone številke od "Najlepšega para" , ki sem jih izrezala iz zlatega papirja ...saj sem že povedala da polnim škatlo za 2018....."O ti ženska nesramna, a boš nehala to okol govort!!!" Sicer pa ne bo tako kmalu polna...jih rabim še vsaj 50 komadov, tako da bom še švicala pri izdelovanju.

 
Tole voščilnico dajem na ogled v galerijo "Najlepši par" -  november 2016 .
 
Lep dan vam želim, tistim pa, ki izkoriščate počitnice...uživajte še teh par dni. 
 
 
 

21 komentarjev:

  1. wow! ove su predivne!
    boje su mi jako lijepe!
    lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja madoniš, pa ti nisi ...
    Škatlo 2018 polniš? Ja kaj boš pa sploh delala drugo leto in še eno kasneje?
    Sta pa obe voščilnici lepi, sploh ti štampiljki za ozadje si super uporabila. Zelo všečno.
    Zdaj grem pa na drevo, pa v jok, polnim komaj škatlo 2016!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, da en pozabim, na tisto modro kar moj naslov napiši ;)-

      Izbriši
    2. Fino, problem rešen, je že rezervirana zate.

      Izbriši
    3. Pa še nekaj....ne splezat na češnjo, da ne boš dol padla in se polomila....konec novembra namreč računam nate, da mi boš delala družbo v avtu:-))

      Izbriši
    4. 😝
      Naša češnja je itak premala, če spležem nanjo, se ona polomi 😆
      Družba pa zagotovo bo, sam ne mi rečt pol, da me maš pun kufer 😂

      Izbriši
  3. O madonis 2018, ja ti si,kot Svejk,ki pravi nič nas ne sme presenetiti. Sta pa obe voščilnici fenomenalni. Tisto na lila rezerviraj zame ;-) lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, evo,ta objava je oddana... tako se dela in ustvarja....jaz delam, ve si izbirate...lila gre 2018 za Tamaro...urejeno.

      Izbriši
  4. Tvoje vroče embosiranje tudi jaz občudujem....prekrasno zgleda. Glede letnice 2018 sem pa mislila, da si se zmotia....neverjetna si, da že polniš škatlo za naslednjo leto.

    OdgovoriIzbriši
  5. kako sta pa ti dve prekrasni, direkt popolni ... tole z 2018 pa sploh ne bom komentirala, kot je bilo že rečeno - v jok in na drevo ..

    OdgovoriIzbriši
  6. Hi, hi, sem mislila, da sem kaj zamudila, ko sem videla letnico. :-) Obe sta zelo lepi in krasno izdelani. Si pa ne dovolim do živega tvojemu provociranju. :-)))) Sem pa zamudila rezervacijo za modro....

    OdgovoriIzbriši
  7. Zdaj pa se lahko malo odpočiješ tudi od morja :)) Ampak verjamem, da ti je to na koncu najslajše, saj ga lahko zajameš s polno žlico in v miru. Čudoviti voščilnici si izdelala, samo glej, da se ne zmotiš in daš v našačno škatlo in tole z letnico že komu letos pošlješ. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Oh, kar do aprila je konec z morjem? :)
    Pridna si s polnjenjem nove škatle prazničnih voščilnic. Zelo lepo in zanimivo ozadje, ki ne potrebuje preveč dodatkov.

    OdgovoriIzbriši
  9. Fantastično ozadje. Glede na to, da sem že zamudila rezervacije predlagam še kakšno kombinacijo zame, je lahko čisto po tvoji izbiri, če seveda nisem preveč zahtevna. Čudoviti sta, obe.

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojca, občudovanja si vredna. Jaz sem naredila natanko 3 praznične voščilnice zase do sedaj, kje da bi jih delala že za naslednje leto. Sta mi pa zelo všeč obe tvoji ozadji.

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca, glede na to, da imaš že vse za naprej oddano se sploh ne bom grebla:)), sta pa obe lepi, ta v modrem, ki si jo je prilastila Moi pa sploh. O letu 2018 se sploh ne pogovarjam:), bom vesela, če bom za naslednje leto imela narejeno to kar potrebujem. Pozdravček in vidim, glede na vse predhodne pogovore, da imaš že šoferja ona pa zagotovljeno družbo. Na videnje:)), Andreja

    OdgovoriIzbriši
  12. Opalaaa, tole ozadje je pa super. Ne bom sploh komentirala glede polnjenja škatel. Sem pa zaznala, da se vidimo konec novembra. Se že veselim! Hvala Andreji, da tole zorganizira.

    OdgovoriIzbriši
  13. Faca totalna...jaz nisem še niti ene 2017 zalepila :-)))

    OdgovoriIzbriši
  14. Uau, kakšni lepi zvezdnati ozadji. Navdušena sem!
    Ampak... škatla za 2018?! Joj, res se moram lotiti izdelovanja za leto 2017. Nekateri ste res pridni...

    OdgovoriIzbriši
  15. Mojca, to res ne velja! Ti polniš škatlo za 2018, moja za 2017 se še niti začela ni polnit! Aaaa, spet se mi bo mudilo v decembru in spet bom na veliko zamujala! :) Glede na navdušenje nad njim, mislim da bo potrebno naredit še kakšno. Sam povem! :) Ker mislim, da bi jo mela še katera, pa ena in druga. ;)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...