torek, 29. november 2016

ŽIGA PRAZNUJE

Moje četrto dete ima 19 let...večna tema...nogomet in harmonika...zmanjkalo mi je idej za njegove voščilnice, zato sem vse skupaj dala v balon, nanj nalepila oba hobija in vse skupaj privezala na 19-ico. Balon in številka so izrezane iz moss gumija. Podlaga so embosirane svetleče zvezdice...naj mu v življenju prinesejo srečo. Napis "Verjemi v svoje sanje, podarjene so ti bile  z razlogom" pa prav paše na njegovo osebnost in hobije.


 
Kovinske šablone; balon in 19 je od  "Najlepšega para"  zato jo lepim v galerijo november 2016.
 
 
Od nakita že dolgo ni nič padlo v mojo šatuljo zato sem si naredila tole. Material je bil kupljen na sejmu v Vincenzi in je od takrat čakal, da ga vržem skupaj.
 
 
Lep dan vam želim in hvala za vaš ogled in komentar.
 
 

15 komentarjev:

  1. Vse najboljše, krasno voščilnico si mu namenila :-) in vauu za nakit, ma se je splačalo kaj?

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke sinu in seveda tudi tebi (mame tudi po tiho praznujemo rojstne dneve otrok ;) Lušno si upodobila njegova oba hobija, pa še napis je tapravi.
    Tvoj nakit pa, OPA, to pa je verižica, ja. Krasna je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke tebi za tvoj rodilni dan in za čudovito voščilnico, ki si jo namenila sinetu. Ja, ja, tem mladeničem res ne moreš več lepiti slončkov in podobne stvari:), si mu pa super označila oba njegova hobija. Ti si si pa tudi naredila lepo verižico, splačalo se ti je it v šoping. Sem ugotovila, da nisem imela niti toliko časa, da te sprašam okrog tega tvojega šoping potepa:)) - pa drugič. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke sinu,voščilnica je barvita in narejena iz srca to je edino kar res šteje.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  5. iskrene čestitke mami in Žiga :)Zdrava bodita in nasmejana. Verižica je zanimiva, zelo lepa! Voščilnica luštna, sploh tele zvezdice so mi takooo všeč! Kaj je to štampiljka? To bi si pa nujno mogla kupit :))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse najboljše sinu. Voščilnica, ki si jo naredila, je krasna.
    Sejemski nakup se je tudi obrestoval, saj je verižica zelo lepa. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. o, si se dobro spomnila glede voščilnice in res vauuu, kakšen nakit ...

    OdgovoriIzbriši
  8. Tebi je zmankalo idej? To je pa nekaj novega. :-)) Krasno voščilnico si izdelala za tvoje četrto dete. Vse najboljše mu želim! Ogrlica je prelepa. Tudi tista, s katero si nas "provocirala" v soboto, je bila prva liga. Poznam eno mlado bejbo, ki bi ti jo kar snela z vratu. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse najboljše tvojemu najmlajšemu in naj mu bo lepo v življenju. Ogrlica je prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovito si ustvarjala za sina, ki mu želim vse najboljše. Ogrlica pa je enkratna, super si jo naredila.

    OdgovoriIzbriši
  11. čestitke za rođendan!
    predivna je čestitka!
    lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlično si skombinirala vse hobije in jih nadela na balon. Verižica je megastična.

    OdgovoriIzbriši
  13. Vse najboljše, sinu. Voščilnica, je zelo lepa. Ogrlica prav tako. Tista z srečanja, me je zelo navdušila. Čisto nekaj posebnega. A si jo sama naredila, vprašanje je verjetno bedasto. Do besede na srečanju, sem pa malo tudi prišla.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo lepo in izvirno si sestavila voščilnico za sina. Ogrlica pa....ne morem se je nagledati....čudovita kot vse tvoje...

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...