ponedeljek, 5. december 2016

BOŽIČEK V ZLATEM OKVIRJU

 Dobesedno sem ga vtaknila v dvojni okvir ....zlat moss gumi, folija, bel moss gumi in voščilnica. Zaščiten kot kočevski medved.  Križčkan motiv strička Božička....ob brskanju po moji zakladnici križčkanih motivov sem naletela nanj...tako prisrčen je s tem svojim velikim vampkom...očitno je čez leto pojedel kar preveč sladkarij... da bi bil greh, da ga ne bi naredila. Ker je sam motiv velik (voščilnica je 15 x 15 cm), nisem dodajala ničesar.




 
Še shema za pridne križčkarice.
 
 
Izzivi:
 
1. Evo, draga Metuljčica, tudi pri tebi imam tretjo domačo nalogo na temo "Božiček" narejeno.
2. Simon Says - Anything goes (Wednesday challenge)
 
Samo še lep preostanek dneva vam zaželim.....mene pa čaka goooora komentarjev....včasih se tudi pri meni jezik  zatakne za zobe ....😉😉😉.
 

18 komentarjev:

  1. No ta tvoj simpatično porejen Božiček se bo moral kar potruditi, da se bo zrinil skozi vse dimnike:). Ampak sedaj bo imel toliko dela in skrbi, da bo verjetno še za čas shujšal:). Dober si ga nakrižčkala in kakor mi je všeč, se res ne grem več s tem, da bi te "drobnarije" še počela:). Sicer pa dobro loviš izziv pri Metuljčici in si res pridna. Pozdravček od mene:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako lep mora biti v živo. Tudi jaz imam nekaj nedokončanih projektov na temo vezenja s križci, ampak ti izpred mnogo let nazaj. Vem, da ni ravno malo dela, pa ne zaradi trebuščka, sem videla že bolj okrogle. Pridna na izzivu, sedaj bom morala pa spet hiteti, da te ujamem. Pa saj imam nekaj na zalogi, ampak moram poblogat. Lepo ustvarjaj naprej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Si ti ena piflarka, že tretjo nalogo si naredila, jaz pa še bene ;)
    Sam je pa res simpatičen ta tvoj Božiček, pa zaščiten tudi. In prav je tako, ker s tem križkanjem res ni malo dela.

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo Mojca, kako lepega božička si nakrižkala in zlat okvir se mu krasno poda :-)) Zelooo pridna!

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa kaj bom vse še izvedela o tebi?! Tudi križci so ti blizu??? Zelo cartkan je tale rdeči mož, Metuljčica ga bo z odprtimi rokami sprejela v svojo družbo! Glede božičnega žita - če ti preveč podivja, vzemi kosilnico (beri: škarje), ga skrajšaj in če si za bolj zdrave stvari, ga dodaj kakšnemu napitku oz, smoothiju... Postane vse zelo zeleno, klorofil dodamo direktno v žilo in dobiš en zeloooo zdrav organizem!!! Me pa malce skrbi, če še to preizkusiš te ne bo dohajala več nobena izmed nas ;-)))) Objem na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala lepa Majda za nasvet..OK to mi je všeč....direkt v žilo...nič bat, dec. in jan. je mesec ,kjer podivja samo moja depresija tako da bom ta nasvet še kako upoštevala:-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Ko pridem na tvoj blog, se najprej nasmejim tvojim besedam in potem še komentatorkam :)
    Da ti križci gredo, vem, ker sem že dobila takšno (no, ne z Božičkom) voščilnico. Res si mojstrica za vse ...
    Čisto prav, da je debelušni mož sam na voščilnici. Ga je čisto dovolj, da zapolni ves prazen prostor.

    OdgovoriIzbriši
  8. Najboljše da narediš božičkov za vse nas in vsaki dan prijaviš na eno ime k Darji na izziv :))) Pridna si ko šus in bi bilo res škoda, da tega Božička ne bi nakrižkala saj je res nadvse simpatičen.

    OdgovoriIzbriši
  9. Res z odprtimi rokami vzamem tega čudovitega božička. Hvala ti za vse tri objave, da tako lepo sodeluješ z menoj mi veliko pomeni. Če bo šlo tako naprej, bodo ta pridne ekstra nagrajene, so se dogovorili vsi trije decemberski možje.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vav, ti obiskuješ že drugo šolo. Na Božičkovem seznamu "ta pridnih", si zagotovo napisana z zlatimi črkami. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. U kako je simpatičen tale trebušast gospod :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hahaha, seveda se imaš čas igrati s križci, ko pa imaš že vse novoletne voščilnice zdavnaj pod streho. Saj, če bi se ti mudilo, bi bil Božiček bolj vitek :)
    Super je on in super si ti!

    OdgovoriIzbriši
  13. O si bila na igli. Krasnega božička si napikala.

    OdgovoriIzbriši
  14. this is SO cute!!! thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  15. Zelo kjuti voščilnica. Ti res obvladaš vse in si očitno pravi multipraktik za ročna dela.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...