petek, 2. december 2016

LES drugič

Za drugi izdelek za Craft-alnico in njihov #174 izziv - Nova podoba je  nastala ura, ki ima premer 30 cm in je narejena s pomočjo Altenew štampiljk in pirografa s katerim sem les izžgala. Kazalci s celotnim mehanizmom je iz trgovine Rayher  dolgo dolgo nazaj...(ko si delam zalogo, je ta kar konkretna). Pustila sem kar natur barvo, samo še prelakirala sem vse skupaj z lakom za parket, samo sijaj vsega tega pa še ne znam pofotkat.
 
 
 
 

 

 
 



 
Še nočna, kjer gori 1080 lučk...zame žal  še vedno premalo 😄😄😄.
 
 

Okrašeno je že, en velik posel pri meni je že narejen.
 
Lep vikend vam želim.

19 komentarjev:

  1. Aaaaa, spet si me sezula s tole uro. Čudovita je! Okrasitve sploh ne bom komentirala, ker je čudovita in me boš spet kregala za moj zaostanek. Hvala, ker sodeluješ v Craftalnici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi glede porabe zalog si naredila dober posel. Tale naprava za žganje lesa tudi mene grize, sedaj me bo še bolj, ko vidim tako dobro idejo, ako si najprej poštampljaš vzorec. Glede na to, da je letos les "in"je prav, da si pustila v naravni barvi. Saj se zelo lepo kombinira tudi na druge barve. Pohvala za obešanko in smrečico. Pravi čas je saj se končuje že drugi dan decembra.

    OdgovoriIzbriši
  3. ma kdo bi te dohitel:))))
    no ja tvoj dan ima 28 ur al kako hihiuh super si res:))).

    OdgovoriIzbriši
  4. tole je pa prekrasna ura!
    aja, in okrasili ste že - res organizacija na vrhuncu, lepo pa tudi, krasni okraski.

    OdgovoriIzbriši
  5. sve je predivno!
    sat je jako lijep

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, tvojim idejam ni konca. Krasna ura in s smrečico si tudi že pridna, pri nas jo še nimamo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca, spet dokaz, da se nikoli ne pustiš presenetit, ampak ti presenečaš nas. Super ura (sama nisem žgala že od osnovne šole:)), da pa ne govorim o vsej tvoji okrašenosti - res si od sile:). Lep pozdrav in se dobiva še na "drugem" kanalu. Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. Oo, kje so že časi, ko sem žgala v les. Verjetno v OŠ, tako kot Andreja. Fantastično uro si naredila in ideja, da si najprej poštempljaš je genialna.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi tvoja druga preobrazba je fantastična :-)) Ura je zelo lepa z vžganimi motivi.
    Tvoj domek pa je videti že tako prijetno topel ...
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita ura, kasna jelka. Nas še čaka okasitev,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  11. :-)))) Koliko super idej na en mah :-) Mojca, res ti ni para, kje le najdeš čas??? A vem, da ga imaš na razpolago 24 ur kot mi vsi, le tako zelo dobro se znaš zavrteti - razmišljam, da bi šla k tebi v malo šolo Kako izkoristiti svoj čas ;-))) Vse čestitke za objavljeno pa hvala za vpogled v tvoj domek! Čudovit zaključek vikenda ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  12. Ura je res lepa in te vžgane vrtnice so izpadle, kot da so žametne. Domek si pa tudi krasno dekorirala.

    OdgovoriIzbriši
  13. Lepo si vžgala rožice, ura je čudovita. Sem pa uživala ob sliki smrečice in okrasitve, sem čisto notri padla. Moja sicer še neokrašena smrečica že tudi stoji. Joj, lučke, kako jih imam tudi jaz rada, ravno danes grem s tem namenom v MB, pa na enega kuhančka.......

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepo si si izdelala uro in kako lepo je že okrašeno pri vas. Jaz sem uspela venček dat na mizo prejšnji vikend in pa obesit adventni koledar. Dalje pa še nisem prišla :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Spet si bila pridna. Stare zaloge vedno prav pridejo in tvoja ura je super. Jelka pa tudi čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  16. Prekrasno si okrasila uro in dom. Lp

    OdgovoriIzbriši
  17. Odlična preobrazba tudi tokrat, hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … in čudovita jelka... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  18. ooo, huda preobrazba. In vse je že okrašeno. Kaj boš le počela do konca leta, ko imaš že vse pripravljeno. Jaz še polnim škatlo 2016, dekoracije še nikjer ;-)

    OdgovoriIzbriši
  19. Čudovita ura, priznam, da si me spet pustila odprtih ust. Pacientka si, povej kje naročaš dodatne ure dnevom, ker vsega pač ni možno zbasat v 24 ur.
    Hvala še enkrat, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...