sobota, 17. december 2016

NISEM ŠE REKLA "ne"


Prva in druga sta dve  izmed petih voščilnic (tri so bile že objavljene),  ki sem jih prinesla na srečanje kot donacijo, ki jo je organizirala Katarina .


Tudi fouš preizkus oz. učenje na barvanih stencil šablonicah ala Darja nisem vrgla stran ampak sem porabila za to ozadje....na koncu je še fino izpadlo, ker izgleda kot da bi bilo voščeno. Še nekaj dodatkov : smrekca z darili ter levo goreča svečka.
 
Barvam,....na veliko se učim barvati ( moja nova igrača ...by the way še vedno se zgovarjam na svoj rojstni dan...fino je bit 50  celo leto)....brez poizkusov ne bo efekta. Sem se pa nekako "razvadila", da vse štampiljke embosiram s prahom, tako je prelivanje barve lažje in tudi moje oči bolj "zadenejo" male kote.
 
 
Vsi ti sneženi hribčki so narejeni s kovinsko šablono "Najlepši par", zato jo lepim tudi v galerijo december 2016.
 


 
Tudi ta serija je embosirana ter nato vsak delček posebej pobarvan s perla aqua barvami.
 
Med mojim arhivom je tudi  štampiljka Stamping Bella, ki sem jo izrezala in nalepila na  embosiran papir , ki sem ga predhodno  flikifloki pobarvala v zeleni in rumeni barvi distressov ter perla spray zlato barvo. Napis sem ravno tako embosirala v rdeči barvi, potem pa na roke cigu-migu  obrezala.
 

 
Sedaj pa še ena čokoladnica s temo jelenčka (tretji izdelek), ki jo je izbrala Metuljčica za svoj novoletni izziv. V zlati barvi embosiran jelenček iz druge serije štampiljk, burdura ter okvirček , na katerega bom lahko napisala komu je čokolada namenjena. Žal pa sem letos tudi sama "padla" na te božične zvezde in se mi zdi, da na nobenem  letošnjem izdelku ne sme manjkati (še posebno , če so to darilne škatle) . Tokrat v barvi sivke.
 
 
Glede na to, da smo že čez polovico decembra in po toliko novoletnih,....nisem še rekla zadnje besede.  Lepo se imejte in hvala za vse vaše obiske.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 komentarjev:

  1. Vau pridna, Sploh čokoladnica mi je zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  2. No, naj ti bo, zdaj ti še par dni dovolim delat novoletne, potem pa konc ;)
    Ma, ne, ti jih kar delaj, kaj se opravičuješ ;)
    Tisti snežakci so še posebno lušni in super za nove barvice. A niso kul?
    Pa kapo dol za pobarvane obeske.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi sama sem takoj opazila te snežakce, super barvaš. In nasploh si več kot super, res sem prav počaščena da za vsako ključno besedo najdeš tri izdelke. Zdaj grem pa še enkrat lepo prečikirat vse tvoje voščilnice, brez skrbi da sem opazila vsa prav unikatna ozadja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo še nekaj; mene tako zelo veseli da še nisi rekla ne in ker si naredila tako lepo božično zvezdo v vijola barvi, dobiš eno od mene v kratkem.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ojoj Mojca, ustvarjaš, ustvarjaš in še kar...., jaz pa še s komentiranjem ne pridem na red:), kaj šele, da bi toliko naredila. Res me je zadnje dni nekaj nazaj postavilo, mogoče bom še prišla v formo, ampak trenutno bi najraje videla, da bi bili prazniki že za mano. Seveda pa mladinci pri 5o-tih tega še ne morete vedeti:))). Bodi fajn in..., saj sem čist pozabila povedati, da si ustvarjala tudi super in barvanje kot da z učki ni nič narobe:). Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, tebi res ni para. Ostale lovimo še zadnje dneve za letošnje praznike, ti si verjetno že pri letu ...?! :)
    Super za novo pridobitev in barvanje ti gre krasno od rok. Same lepotičke!

    OdgovoriIzbriši
  7. Le zakaj bi nehala, imaš toliko pripomočkov, idej in poguma, da moraš vse uporabiti, pa še dogaja se, ko objaviš. Da ne govorim, kako prav pride kdaj kaka zaloga. Veš kako je hudo, ko nimaš prave volje, polizdelki pa čakajo... Jaz bi potrebovala tvoj zagon, da dokončam vse projekte. Sicer se pa lepo počasi tudi daleč pride.

    OdgovoriIzbriši
  8. Hudooo. Neverjetna si. Hvala še enkrat za tvoj prispevek. Več kot 200 voščilnic smo zbrale. Si res navdih in tvoja objava je prav brca v tazadnjo, da se poboljšam - poglej mojo današnjo objavo ;-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Sve su predivne!
    Vesele praznike ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  10. ooo to pa verjamem, saj si polna krasnih idej :-))
    Prav vse so čudovite, a zame je zmagovalka zadnja s čudovito božično zvezdo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sami prečudoviti izdelki v tej objavi in tudi v vseh prejšnjih, na katere nisem pustila komentarjev, sem pa jih pogledala in se ti na veliko čudila od kod ti toliko idej in energije. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  12. Neustavljiva, to je vse kar mi gre trenutno po glavi. Znova lep kupček voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ti si pa res neustavljiva, moreš mi povedati kaj ješ oz piješ da imaš toliko energije?! Vse so lepe najbolj pa mi je v oči padla ta s snežakom, zelo lepa postavitev in barvanje kot vidim že obvladaš.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  14. iiii, kako so lepe. Krasne voščilnice in škatlica. Snežak in pingvinčka so tako cart.

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako nora ozadja ti ustvarjaš zadnje čase... Te res ne dohajam in sploh vidim, da imaš en kup starih/novih igračk ter da se pridno učiš kako jih uporabiti. A ti lohku priprelejm Mijo v varstvo, da jo naučiš vseh trikov :)?

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...