torek, 20. december 2016

OBJAVA ZA DARJO

Zadnji Darjin komentar pri meni je bil, da ji kar špehec raste, ko jo tako hvalim. Tudi meni draga Darja, tudi meni, samo razlika je v tem, da bo pri tebi ta špehec fino fejst zgledal in ti bo pasal, pri meni pa.....mičkeno manj estetsko bo za videti (zelo milo sem to napisala, ker če bi konkretno, bi me spletna policija že prijela zaradi grdega govorjenja).

Tudi druga  tema je namenjena Darji . Danes sem dobila paket iz Slovenske Bistrice....aha, že na vodi sem čutila, da je to njen, potem pa....prva misel, ko sem ga odprla je bila.... ženski se je totalno odpeljalo...SPET, in kolikor poznam njeno dušo in srce, sigurno ne zadnjič.

 
Kaj naj rečem na vse to draga Darja...LEPA HVALA...100x...če je to sploh lahko dovolj. Vsaka stvar brezhibno premišljena, preden je bila vtaknjena v kuverto (s tipkano pol strani spremno besedo)...glede na to, da si tako majhna in drobna, si res eno samo srce, ki ima več kot 100kg. Salama iz čokolade....ideja in pol, ki jo bom sigurno izkoristila slej kot prej (moji možgani so se sprožili ,že delajo na tako brzino, da je joj....zdaj šele vem, da mi je bilo ime mojega bloga res namenjeno). Tvoji kolegici pa želim, da ji trgovina uspe in uspeva še dolgo dolgo.
 
Evo,še tretja tema, to pa je moj izdelek... druga "steklena" kugla...tresočka....spet je pomoč prišla z besedo "snađi se" . Odtisnjena pobarvanka in obrezana krogla, ki sem jo zaprla z mojim švas aparatom, napolnila z vsem mogočim v srebrni in lila barvi. Zunanjost je narejena s snežno pasto, ki se ji dodala sivkino barvo blazinice, Tim Holtzer je poskrbel za dekoracijo-stencil šablono, Tina pa za gradbeništvo  in gozdno gospodarstvo ter napis. (Pa naj še kdo reče o sposobnosti moških in žensk!!!!) S skupnimi močmi je nastalo tole:


 
Izzivi:
1. Metuljčica  novoletni ...na temo božična krogla (drugič)
2. galerija december 2016 - "Najlepši par"
 
Še ena me čaka....jaaa, brez skrbi je že v delu...spet malo drugače in še vseeno moj stil.
Vse lepo vam želim, tebi Darja pa še enkrat res HVALA.

10 komentarjev:

  1. Všeč so mi tele tvoje božične krogle. sploh kadar so tako domeslene kot je tale :). Darja pa zna razvajati tako kot ti :9.

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo Darja gor, Darja dol, ja kdo ti je pa idejo za tako lepo barve sivke dal?

    Malo heca, Darja si pohvalo kajpak zasluži. Jaz pa bom morala kupiti novo Memento sweet plum blazinico, ker mi je tvoj izdelek tako všeč, da bom moral še kaj narediti, čeprav sem mislila za tele praznike počasi zaključiti. Sicer pa je barva sivke aktualna celo leto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. TI TI, TI....ŽE 100 000 SEM POVEDALA, DA SI TI GLAVNI IN EDINI KRIVEC, DA SEM JO NAROČILA:-)),.... pa dedka mraza bi tudi imela...ker mi je tako všeč, samo ga moram pri Beadsih v trgovini najti (če ga sploh še imajo)

      Izbriši
  3. Ooo, kako lepa snežna krogla, zelo mi je všeč.
    Darja te je pa prav lepo presenetila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, pod tvoj komentar za Darjo se pa kar podpišem, danes me je skoraj kap, ko sem odpirala njeno kuverto.
    Tvoja božična krogla je čudovita, ne vem res (spet in spet) koliko ur ima tvoj dan. Pozdrav k tebi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, Darja res zna presenetiti. Tudi mene je čakal paket. Samo si zaslužiš, to vem.
    Krogla pa spet čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  6. Spet čudovita krogla. :-) Krasne barve si uporabila. :-) Darjin paketek pa je razveselil tudi mene. :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Mojca, ma ustvarjalke smo nekako povezane in se dopolnjujemo in presenečamo in izzzivamo in se skupaj veselimo. Sem vse razložila v novi objavi, z novo ključno besedo s katero sploh ne boš imela težav. Če si kdo zasluži moja darila si pa to ti. Prav z veseljem sem za vse super ustvarjalke izdelovala in izbirala darila. Joj, se ti je sigurno koucalo, ker sva s sestrično prav prediskutirali tvojo čudovito voščilnico in to čisto od a do ž. Res je obema v pravi navdih.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo draga moja sploh te ne sledim noro tolk lepih stvari si naredila in dobila😍❤️😍
    HVALA za vocilnico 😍❤️Hvala za lepe zelje in zelim enako tudi vsem tvojim in seveda posebej tebi😍❤️😍

    OdgovoriIzbriši
  9. Mojca, voščilnici so prečudoviti - Darja vas res lepo razvaja!,
    Jaz pa pogrešam tvoj naslov ?????
    Lepe praznike, za prve sem že zamudila.lp

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...