ponedeljek, 19. december 2016

OKVIRČKI , KROGLA

10 x 10 cm veliki okvirčki , z ovitkom iz  paus papirja...naredila sem jih  namesto kuvert . Zunanji okrasek pa so listi, ki so mi ostali od božičnih zvezd.
 

 
Specialno samo zate draga Darja , ker si res neumorna pri tem izzivu....božična krogla, ki je izdelana na roke oz. s pomočjo kovinske šablone krog "Najlepši par". Podstavek pa s pomočjo navadnih škarij.
 


 
Izzivi:
1. Metuljčica ---novoletni izziv na temo božična krogla (prvič)
2. galerija december 2016 "Najlepši par"
3. Simon Says #Let there be snow
 
Lep začetek tedna vam želim.
 
 

 

12 komentarjev:

  1. Tebe pa res nič ne ustavi, tudi če ni šablone, pa vzameš škarje. Krasno kroglo si naredila in super darilca, lepo zavita in okrašena. Pa ne mi rečt, da ti to vse uspe sami nardit.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, ti si en multipraktik. Česar koli se lotiš, vse ti uspe v nulo. Lepo vse.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa če to ni telepatija, jaz imam tudi danes nekaj samo zate, presenečenje....Zlata si, mi kar špehec raste, ko me tako hvališ. Hvala tebi, za vse, za čudovito sodelovanje na kubik, tudi če nimaš šablone se znajdeš in linkaš, kar prav posebej cenim. Krasno si uporabila listke in tale pingvinček mi je pisan na kožo.

    OdgovoriIzbriši
  4. predivni okvirčeki i čestitke!
    Hvala ti na predivnoj čestitki!
    jako mi se sviđa.
    vesele praznike

    OdgovoriIzbriši
  5. Jest se ne grem več, saj ti ne sežem niti do podplatov. Kar bruhaš in bruhaš nove stvari in kavelj je v tem, da so vse po vrsti duhovite in čudovite.
    Pst.... no mogoče se pa še čisto majčkeno grem:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlično si izdelala tole kroglo in se znašla s šablonami, ki si jih imela na voljo. Okvirji so mi tudi všeč.

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je pa všeč vse, ampak tole tvoje bodičevje. prav je , da si jih uporabila brez božične zvezde, ki jih le ta sier kar zamegli, pa tako je lepo.

    Pa kako si se znašla pri izdelavi krogle. Mene je kar sram, ker imam tri različne šablone zanje, pa nebi rabila nobene. No eno sem dobila za darilo, ne smem tako grdo govorit.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ni miru za Jekleno pest! :-)) Krasno si spet ustvarjala. Lepo si porabila bodičevje, božična krogla s pingvinčkom pa je naravnost fantastična. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Super se znajdeš. Če ni šablone, pa so na vrsti roke in škarje. Res zelo lepo.
    Pa tudi mene je očaralo bodičevje ...

    OdgovoriIzbriši
  10. Neumorna si,ni kaj in ideje kar kipijo iz tebe. Pingvinček pa super sladek.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  11. sploh ne vem več kaj naj rečem na te tvoje pogruntavščine. Sedim in se slinim poleg teh ovitkov in še bolj krogle... Mojca obvladaš :9.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...